Skönhet & mode

VECKANS SISTA PICKNICK

31 maj, 2018

[Inlägg i samarbete med Modesto]

Hej bloggisar!

Ja vilken picknickmyspys vecka det varit! Nästan så det blev en gång för mycket kan jag känna för att man verkligen ska kunna njuta av det och inte känna för mycket press och stress. Men så är det nu i avslutningstider och man får försöka ligga steget före så mycket man bara orkar och kan.

Idag är det avslutningsfest på Alicias förskola och jag har tagit på mig den skönaste klänningen från Baum und Pferdgarten från Modesto. Underbart mjuk och väldigt smickrande för figuren med resår i midjan och ett härligt tyg som faller lite tungt. Känner mig verkligen fin i den och den är skön en varm sommardag som idag. Du hittar den HÄR.

Jag känner mig alltid så fräsch i blått!

Nej nu måste jag rusa vidare här och fixa med det sista!

KRAM

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Bodil Lilja 31 maj, 2018 at 12:42

    Jag säger bara så snyggt 👍😄 Du är så fin i blått ❤️☀️☀️☀️

    • Reply Nina 31 maj, 2018 at 12:49

      Tack goa kärmor ❤️

    Leave a Reply