1 VÅRINSPIRATION I EN LÅDA | Newhomebynina
Inredning

VÅRINSPIRATION I EN LÅDA

12 februari, 2018

[ Inlägg i samarbete med Interiorbox.se ]

Hej mina fina bloggisar!

Vi kom hem igår eftermiddags och jag måste få säga – borta bra men hemma bäst!! För det är ju verkligen så tycker jag 🙂 Särskilt när jag kommer hem till massor med roligheter….

Den härliga inredningsboxen från Interiorbox.se (länk) hade nämligen kommit i brevlådan och jag kände bara att inspirationen kickade in direkt när jag öppnade den. Har länge (!!) varit borta från det rosa men tack vare prylarna i boxen blev jag supertaggad på en fluffigt rosa vår 😉
Tadaaa, här har vi innehållet! God choklad från Taste box, vårliga servetter i just rosa från skånska Dekohem, en plisserad brun (brunt och rosa är ju så snyggt ihop) filt och sist men inte minst den rökrosa vasen Globe från ATYM med en snygg mässingsring i botten. Scrolla ner så ser du allt mer i detalj!
En anledning till att jag verkligen gillar att få hem interiorboxen är grundarens fina och personliga budskapsord i varje box. Alltid en stor skopa positivitet och ödmjukhet i både brevet Marie skriver till boxen samt små kort som det ni ser ovan <3
Vasen i närbild – så fin och jag älskar att den är just lite rökrosa…
Jag är faktiskt lite av en servettsamlare, köper alltid på mig ett paket när jag är i någon inredningsbutik eller i mataffären för den delen. Vill alltid kunna skifta och matcha till dagens dukning 🙂 Också ett effektivt och billigt sätt att föhöja en dukning på.
Choklad är alltid välkommet hos mig….
…med en god kopp kaffe till såklart 😉

Hur funkar nu denna interiorbox då?

När du beställer en prenumeration så skickas boxen till dig i så många månader som du bokat upp dig för. Produkterna i boxen speglar säsongens trender och ger en inblick i designerns värld, allt till ett bättre pris än om du skulle beställa produkterna var för sig. Varje box innehåller mellan 3-5 produkter i en matchande färgskala och de är alla handplockade och speciellt utvalda av interiorbox.se

Är du sugen på att läsa mer och beställa en prenumeration klicka HÄR.

Nu ska jag ta och fortsätta att tvätta upp tonvis med tvätt från resan! Varför dra ut på det? Just do it!

KRAM

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply