Blogg Inredning Tips

Vårexplosion vid middagsbordet

9 april, 2017

Gokväll bloggisar!

Tittar in för att visa er gårdagens gröna, sköna dukning när vi hade gäster på besök. Vi tjuvstartade faktiskt påsken lite och piffade med både chokladägg och fjädrar. Dukar, ljus och servetter från Duni.
För vid dessa kommande högtider såsom påsk, studenter (inte aktuellt för mig på många år tack o lov), midsommar, bröllop eller andra fester är ju verkligen Dunis engångsprodukter helt perfekta! Det är ju alltid mycket att fixa kring en fest så kan man spara lite energi på att slippa diska och stå och stryka dukar är ingen gladare än jag!
Men först ut är ju påsen och jag har sagt det innan och säger det igen, påsken är verkligen min favorithögtid med våren som står för dörren, massor med godis, ljusa kvällar, pynt och lökväxter  i färgglada färger (fast själv brukar jag pynta i en försiktig färgskala men blir ändå glad av affärernas färgexplosion) .
Längst ner i inlägget hittar du en unik rabattkod att använda inne hos Duni!

Den senaste tiden har mer färg kommit in i vårt hem och när jag såg detta gröna, sköna dukningskit hos Duni var jag bara tvungen. Det är bland det roligaste jag vet att duka ett bord och med så fina medel kan det bara blir bra  Älskar att jobba med de gröna veporna ni ser i bild under tallrikarna. De ramar in matplatsen så fint och skapar ett ordnat och storslaget intryck. Ett annat alternativ är att dela av dem som bordstabletter under varje tallrik eller lägga den som en enda lång löpare. Men detta sättet är min favorit.

Den vita duken på bordet är en av mina absoluta favoriter!! Alla som kommer till oss och äter tror alltid att den är äkta. Duken har en tydlig textur, ett vackert fall och en härlig mjukhet. Så värt att slippa stryka och tvätta dukar och istället satsa på denna fina!

HÄR hittar du just denna duken.

Valde att sätta dessa vackra servetter  till som bryter av men även hämtar upp den gröna färgen fint i veporna. Gjorde min favoritrosett och HÄR kan du se hur jag gjorde den.

Piffade bordet med chokladägg, fjädrar och ljus. De gröna blockljusen är exakt samma färg som veporna så det matchar perfekt Den stora grå tallriken i botten är från Mateus och den lilla överst är från Indiska. Det vita lilla porslinsägget är från Systrarna Grene.

Grönt och vitt är verkligen fräscht ihop!

De grå väggarna till alltsammans är inte heller så fel 

Färgglada tulpaner till det hela blev pricken över i:et till denna härliga dukning som verkligen fick mig på gott humör 🙂 Tror att resten av gänget trivdes i denna glada vårexplosion 

Blev du inspirerad av lite härlig vårdukning och vill shoppa loss lite hos Duni anger du koden Nina_vår i kassan så får du 15 % rabatt på hela ditt köp. Koden gäller fram till den 30/4.

Trevlig kväll!
KRAM

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Buy Backlinks 19 juni, 2017 at 12:57

    Here is a big listing of sites separated into classifications.
    Along with your posts on blog sites you might offer something totally free.
    The higher your appeal, the greater your online search
    engine ranking.

  • Leave a Reply