Inredning

VÅRA NYA SOFFOR

26 september, 2018

Gokväll kära läsare och tack för att just du tittar in <3 Betyder mycket för mig!

Ikväll vill jag visa er våra nya soffor! Jag är så himla glad och nöjd med dem!! Söderhamn heter dom och kommer från Ikea. Jag gillar Ikea alltså, bara så ni vet 😉 Inte för att det bara är bra priser där utan hela deras logistik, ordning och reda och sist min inte minst service när det strular till sig. Vilket det gjorde i vårt fall men INTE pga av Ikea utan pga av mig!!! Puh alltså!
Orkar dock inte dra hela historien här utan nu ser ni, här står de så fina så 🙂
Trots att dessa nya snyggingar är bra mycket större än våra Ektorp upplevs hela rummet mycket större nu. Tror främst det beror på att de är lite lägre plus att de följer mattkanterna ännu längre ut än de tidigare. Så här har vi fått större soffor med mer sittplatser och ändå känns hela rummet större. Toppen säger jag bara! 🙂
Skulle tippa på att det lätt ryms 5 vuxna person i en soffa! Så härlig känsla att få plats!
Väldigt nöjd med det gråmelerade tyget, tål mycket barnhänder känner jag 🙂
För första gången känner jag att soffan vi har sväljer hur många kuddar som helst 😉
Nu ska jag och mannen dricka kaffe, se på något feelgood-program och bara ha det gott. Vi, liksom många andra, är inne i en intensiv period med jobb, skola, träning, allt med hemmet osv så vi behöver lugna kvällar känner jag. Lugna kvällar med varandra <3

Glad inredning på er!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply