Inredning

VÅR NYA VARDAGSRUMSLAMPA!

17 oktober, 2018

[Inlägg i samarbete med Ljustema]

God morgon från sjukstugan!

Usch ja, här har magsjuka hittat in…igen! 🙁
Det är återigen Astrid som är först ut att vara drabbad. Det är verkligen S Å synd om Astrid när hon hon får det, hon får så ont och hon tycker det är så obehagligt att kräka så hon håller tillbaka det samtidigt som hon bara vill bli av med det såklart och kräka. Lilla skrutta <3
Alicia får jag hålla hemma idag också ifall hon skulle vara smittad. Dock fortfarande pigg och glad tack och lov!
Natten som gick var orolig för min del, jag låg och lyssnade om det var någon som var ledsen och mitt i natten vaknar en ledsen Astrid och kräker en gång. Det var bara till att byta alla handdukar jag lagt runtom spannen för det kom såklart utanför. Därefter har vi alla sovit rätt så gott, men det blir nog en seg dag idag….

Men nu till lite roligheter. Jag tänkte visa er min nya vardagsrumslampa som macthar våra nya soffor perfekt! Våra nya soffor är så stora så vi kände verkligen att det krävdes något nytt, större, mer spektakulärt här och här har ni den!
Jag har den senaste tiden gillat att tillföra lite svarta inslag till inredningen och denna lampan är ju bara så läcker! Ren och enkel i sin design och kommer från Ljustema.

Taklampan heter Aver och är designad av Calo Volf för danska varumärket Design for the people. Lampan finns i tre storlekar och jag har den största som mäter 50 cm i diameter. HÄR hittar du lampan!
Det svarta tas upp perfekt i vår tavelvägg där i bakgrunden.

Lampan är ganska stor men blir ändå väldigt ”lätt” eftersom den är transparent.
Frostad glödlampa i för bästa mys!
Visst är den tjusig!? Vi är otroligt nöjda och det är så kul att förändra alltså!!

Glad inredning på er!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply