Blogg

VÅR NYA KÖKSMATTA

21 oktober, 2018

[ Inlägg i samarbete med Pappelina]

God morgon söndagsläsare!

Vilken skön helg alltså, inte allt för mycket planerat utan utrymme för spontana saker och massa mys med familjen. Jag behöver verkligen sådana helger ofta nuförtiden känner jag 🙂
På programmet idag står firande av kusiner och jag tänkte köra lite transportlöpning som jag verkligen älskar! Det vill säga att jag mer eller mindre springer till kalaset. Eller ja, det blir lite långt att springa hela vägen just till detta kalaset men kanske att jag blir avsläppt någonstans på mitten.
Många upplever att man inte hinner med träningen och då är detta ett supertips! Ska du ändå iväg på något, ja men spring då dit! Det krävs inte speciellt mycket planering ( utan bara att någon annan såklart kan köra, att du packar med dig finkläderna och att du får lov att låna dusch när du kommer fram). Sen är det bara att kalasa i lugn och ro 🙂

Måste också visa er här på bloggen min nya fina köksmatta från Pappelina. Är den inte underbar!!? Sådär lagom rosa (färgen heter Pale rose vanilla) och med gråa avslut som är typ exakt samma färg som våra köksluckor. Mattan finns HÄR för den som undrar.

Som ni ser beställde jag en riktigt lång som nästan känns måttbeställd till vårt kök 🙂 3,35 cm är den. Det är, tycker vi, väldigt bra att ha en matta att stå på där i köket. Det skyddar inte bara golvet utan är mjuk och skönt att stå på när man lagar mat. Det kan ju bli många timmar per dag man står där och fejar så det är skönt att ha fötterna på något lite mer dämpat.
Älskar mönstret på den, klassiskt och så snyggt!

Ha en skön söndag finingar!

Glad inredning på er!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Carina 21 oktober, 2018 at 17:36

    Snygg matta!! Jag har också en plastmatta i mitt kök, men den ligger inte still… blir galen, vet inte hur många gånger om dagen jag lägger till rätta den? Är er matta så med?

    Du som träna mkt, är du duktig på att dricka mkt vatten eller får du tvinga i dig?

  • Leave a Reply