Inredning Renovering Vardagen

UTÖKAT HALLENS FÖRVARING

11 januari, 2018

Tjingeling bloggisar!

Alltså vi höll på att bli galna på vår hall under julledigheten när alla var hemma så länge samtidigt! Den är verkligen LITEN och vi har bara en väldigt LITEN garderob under trappan att förvara alla jackor och skor i. Så nu var det dags att börja utnyttja takhöjden!

En dag när jag var som segast fick Fredrik ett riktigt ryck och sågade till ett hyllplan, målade det i samma färg som väggarna fäste upp det. Vi åkte till IKEA och köpte förvaringslådorna och helt plötsligt fick vi mycket bättre ordning! Aaaah, såå skönt för själen med lite ordning och reda 😉

Jag har ju också glömt visa er att jag bytte plats på byråerna och här hamnade denna istället. Den känns bättre eftersom den är mindre och vår lilla hall blir lite luftigare. Det är en fin balansgång det där, man har litet och behöver egentligen världens största möbel att förvara saker i samtidigt som då får man inte plats i hallen själv! Hehe, ilandsproblem men nu får det vara såhär ett tag i alla fall 😉
Även barnen fick uppskruvat vars en krok i deras höjd så nu kan de hänga jackorna istället för att slänga dem på golvet och skylla på att de inte når upp. Ni hör, allt är planerat i minsta detalj 😉 Allt för att slippa konflikter med de små godingarna!

För er som undrar hittar ni byrån här, mattan här, taklampa här. Lådorna hade vi turen med som var på REA i varuhuset, brukar ju aldrig IKEA ha, finns här.
En liten krok fick även hålla upp en ljusslinga i den mörka hörnan. Ljusslingan finns här.

Skönt och hoppas på lite bättre ordning här nu framöver. Hoppas på en snabb vår här i Skåne så kan tjocka ytterkläder kläder röjas undan 🙂

Fin torsdag till er alla!

KRAM

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Peter 11 januari, 2018 at 20:54

  Hej!

  Hur är hyllan uppsatt?

 • Reply Han som satte upp hyllan 12 januari, 2018 at 08:30

  Hej Peter

  Jag använde mig endast av fyra vinkelbeslag som är satta på ovansidan. Två på sidorna och två längs med. Sen vilar faktiskt hyllan delvis på fodret ovanför dörren.
  Till hyllan använde jag mig av ett hyllpan i gran/furu som jag köpte på Byggmax och målade i samma färg som vi har på väggen.

  På detta sätt tycker jag det ser snyggt ut men nackdelen är att man inte kan last för tungt. Men vi har bara kläder i lådorna ocg då är det inga problem.

 • Reply Anna 12 januari, 2018 at 18:59

  Det där blev ju ruggigt bra!!
  Älskar även kommentaren från ”han som satte upp hyllan”?!
  Hoppas ni får en riktigt fin helg!
  Kram Anna

  • Reply newhomebynina 13 januari, 2018 at 11:15

   Tack min fina vän <3

   Ja visst var den bra, han är snäll min man som hjälper mig att svara <3

   KRAM

  Leave a Reply