Blogg Inredning

UTERUMMET – HÖSTENS MYSRUM!

16 augusti, 2018

Hej bloggisar!

Sitter och lyssnar på Framgångspodden samtidigt som jag nu tänkte skriva ett inlägg här. Känns peppande att lyssna på framgångsrika och inspirerande människor när jag idag är hemma och jobbar med mitt eget företag 🙂 Jag känner verkligen att jag steppat upp nu efter semestern och är sugen på att jobba mer än någonsin. Jag vet att jag fått en del förfrågningar av er där ni vill ha min hjälp att inreda och tyvärr har jag inte hunnit med att svara än men jag ska!! 🙂

Just nu håller jag på att inreda vårt uterummet till ett mysigt höstrum. En lounghörna där vi kan dricka kaffe, läsa en bok eller se ett avsnitt av Ernst framför datorn. Det ska vara en varm och mysig plats med naturmaterial och mycket gröna växter och ljus. Ett mysrum helt enkelt. Rummet är inte isolerat så blir det -10 är det kallt och vi får ha en fläkt på. Drömmen i framtiden är att gjuta en platta och kunna ha isolerade glaspari istället så det kan användas utan problem året runt.
Idag på morgonen fick jag en spännande och avgörande leverans från Jotex för att rummet ska kunna mysas i till hösten. Ni ska få se bilder när allt är klart men tills dess får ni hålla tillgodo med en bild från förra veckan när jag stylat upp med nya hylla…. 🙂

Glad inredning på er!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply