Blogg Inredning Vardagen

MAGSJUKA & TULPANER PÅ TULPANENS DAG!

15 januari, 2018

Todeloo bloggisar!

Blev ett litet ofrivilligt uppehåll här från bloggen då vi helt hux flux drabbades av magsjuka i lördagsnatt. BLÄ säger jag bara! Alicia som vaknade skrikande och kräkande vid 02 natten mot söndag fick verkligen denna obehagliga sjukdom med full fart. Var 30:e min höll hon på hela natten och i princip hela dagen igår fram till kl 17. RIKTIGT synd om henne!!
Både jag och Fredrik satt vakt i omgångar då hon annars bara kräkte rakt ut, lilla stumpan.

Men nu verkar det tack och lov ha stabiliserat sig och varken hon eller någon annan har kräkt sedan igår som sagt. Dock äter hon fortfarande inte och nyss gnydde hon något om att hon mådde illa men jag tror ändå att det är på väg att vända.

För övrigt hade vi en så himla fin helg med vänner på fredagen och andra vänner på lördagen. Mysigt var det och vi hoppas verkligen inte att vi smittat någon!!
Var så skönt att städa av köket lite ordentligt i morse så det kändes rent igen. Ni vet ju vad en magsjuka kan ställa till med förutom den otäcka känsla, hela huset blir ju upp och ner vänt av all tvätt, disk och kräkspannar! Piiiii!
Ska ta och köpa mig ännu ett sådant där fint träd som jag hittade i förra veckan. Vill liksom ha det överallt så lika bra att köpa hem fler. Tyvärr vet jag inte vad det heter. Krukan är en budgetvariant av DBKD och är från Citygross 😉
Vi var bara tvungna att ge oss ut en sväng på lekplatsen i förmiddags, var ju överhuvudtaget inte ute igår, så då fick det bli lite fina tulpaner på tulpanens dag!

Önskar er en fin måndag!

KRAM

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Anna 15 januari, 2018 at 23:45

  Tycker så himla synd om er!!
  Så fint trädet var, kanske att det kan vara en sorts Paraplyaralia? Hade sådana på mitt flickrum:)
  Om – hoppas verkligen inte – ni råkar ut för mer kräk så vill jag bara tipsa om att vi brukar köpa kräkpåsar på apoteket (såna som finns på sjukhus), så slipper man städa spannar och kan bara slänga direkt! Minskar spridningen i rummet också… Krya på er!!! Kram Anna

  • Reply newhomebynina 18 januari, 2018 at 10:32

   Tack goa Anna för det tipset om kräkpåsar! Börjar kännas aktuellt då det börjat om på Astrid här hemma 🙁

   Tack för namnet på trädet, stämmer ju perfekt 🙂

   KRAM

  Leave a Reply