Blogg Tips

Tisdagstips!

17 januari, 2017

Jag tänkte köra igång kvällen med ett litet tips! Tänkte även att det ska få bli ett återkommande tips varje tisdag! Det kan vara allt från ett inredningstips till något smarrigt som ni bara inte får missa! Ikväll tänkte jag tipsa er om ett budgetalternativ när det kommer till krukor. För är det något jag i alla fall känner att jag behöver uppdatera nu så är det krukor och dess innehåll 🙂

Många av er har säkert sett krukorna från Svenskt tenn många gånger och inte minst i mitt hem. Har några av de små och tycker verkligen att de är fina. Men jag varken kan eller vill ha hela hemmet fyllt med deras krukor utan det finns ju så klart alternativ! Just nu är jag sugen på mycket färg så jag ville gärna hitta en kruka som sticker ut lite. Tror nämligen våren och sommaren kommer bli färgrik i inredningens underbara värld. Om inget annat känner jag det själv i min värld. Vill fylla hemmet med härliga färgklickar som får en att bli glad.


Som ni kanske sett har jag blivit helt fast i denna underbara färg som krukorna på bilderna har. Jag vill ha fler men det skulle som sagt bli väldigt kostsamt att handla för många på tennet 😉 Den turkosa krukan på bilden ovan är från Svenskt tenn och kostar med fat 420 kr + frakt. Du hittar den HÄR


Så en dag i höstas hittade jag krukan på bilden ovan i rosa som jag då köpte. Den tillverkas av ett företag som heter Silkflower och är ett prisvärt alternativ med sina 199 kr för en mellanstor. För någon månad sedan såg jag även att den fanns i turkost, exakt samma nyans som den från Svenskt tenn. Jag har hittat mina krukor på Royal blommor i Staffanstorp men har även sett att de säljs lite varstans på nätet, t.ex HÄR .

En härlig färgklick i fönstret. Jag har valt att ha murgröna på rund båge i flera av mina krukor. Tycker de ger ett ståtligt och fint intryck. Ser man bara till att hålla den fuktig hela tiden så står den riktigt länge dessutom!

 Glad inredning på er!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply