Blogg Inredning Tips

TISDAGSTIPS – EN GRÅ VACKER NYHET

28 juni, 2017

Kikar in med ett försenat tisdagstips.
Det fanns överhuvudtaget ingen chans att hinna med att skriva det i rättan tid igår då vi höll på med reklamationer fram och tillbaka till det blågula varuhuset och sist men inte minst installation av diskmaskinen. Oh my alltså!!! Det är fasen en helt omöjlig beskrivning de kräver av en.
Om ni orkar läsa så har vi valt att köpa en integrerad diskmaskin så den ska smälta in i hela lådraden som är längs med hela köksvägen(se bild nedan).
Vi tycker det är snyggt att ha det enhetligt och skippa synen av alla olika köksmaskiner. Men att göra detta till verklighet var några timmars jobb och NÅGRA svordomar!! För att skruva fast diskmaskinen måste man öppna själva luckan och skruva den inifrån. Problemet när du gör det är att det är omöjligt att se om den fortfarande är rak eftersom du öppnar luckan och den flyttar sig i samma stund som du drar i luckan. Förstår ni? Tålamodsprövande är bara förnamnet och jag kan säga att det är tur att jag har en envis man!
Här ser ni själva raden med skåp som man såklart vill ska bli i linje med varandra. Diskmaskinen är det skåpet du ser närmst i bild och som ni ser fick F den jämt och fin och nästintill perfekt. När jag gick och la mig var det skåpet nästan 1 cm längre in än alla andra vilket ledde till X-antal svordomar 😉

Men nu över till mitt lilla tisdagstips! Ni är många som gillar våra vita matsalsstolar från Ellos och jag fick igår se att de nu även kommit i grått!
Hur fina?! Jag börjar till och med tänka på att sälja mina vita och köpa dessa istället 😉 Fast, nja det får väl bara bli en tanke, det blir väl för jobbigt men jag tycker bara de är så fina och i denna grå ännu finare!!
HÄR hittar du dem om du bli lika sugen som jag!

KRAM

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Johanna 30 juni, 2017 at 08:21

    Hej!
    Vilket drömkök ni har gjort! Bra kämpat och vad fint det blev ?En fundering.. .ni har barn i samma ålder som vi har. Hur har stolarna från Ellos funkat för dem. Tippar de lätt eller sitter de bra i dem? Ha en skön semester!

  • Leave a Reply