1 SPORTYSTYLE! | Newhomebynina
Skönhet & mode

SPORTYSTYLE!

23 mars, 2018

[ Inlägg i samarbete med Modesto.se & JFR.se ]

God morgon bloggisar!

Har ni en haft en bra vecka? Min har varit lite rörig både känslomässigt och fysiskt med en ihärdigt sjuk Astrid. Förstår inte varför febern inte kan släppa!? Misstänker eventuellt öroninflammation men vi avvaktar dagen och ser vilket håll det går åt.
Idag ställer snälla farmor upp och passar henne så jag kan gå och jobba lite. Så snällt <3

Det som jag glatt mig lite extra åt i veckan är att jag fått in ett par jobb till mitt företag plus att jag vårshoppat lite. Visst spritter våren i en och jag blir bara så sugen på att fräscha upp garderoben! Tänkte visa er lite i bilder nedan vad som snart landar i min garderob och som ska förgylla mig i vår 🙂

Supersnygg t-shirt från Malene Birger som känns både sporty och elegant på samma gång! Lika snygg till ett par jeans med vita sneakers som till en svart kostymbyxa med höga klackar! En riktigt Nina-topp m.a.o 🙂 Finns HÄR.
En perfekt blus både till jobb och kanske även stundande påskfirande 🙂 Finns HÄR.
En snygg kostymbyxa till jobb är precis vad jag behöver just nu! Jag har som ni vet tappat några kg i vikt och har inga svarta byxor som sitter snyggt. Finns HÄR.
Alltså klänningen! SÅ snygg och jag tänkte går på sportystyle rakt av när jag använder den. Dvs snygga vita sneakers till, håret i en knut och en cool axelremsväska till. Kan ni se det? Jag kan 😉 Finns HÄR.
Och här är sneakers jag tänker på. Finns redan i min garderob sedan förra säsongen men jag måste bara tipsa om dessa prisvärda och sköna skor! Finns HÄR.

Ha en underbar fredag kära läsare! Tack för att du tittar in hos mig <3

KRAM

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply