Blogg Inredning

Söndagsfrukost och sköna toner

12 februari, 2017

Godmorgon raringar!
Här spelas sköna toner av reprisen från lördagens ”Ring så spelar vi”, älskar Lisa Syréns trygga röst och barndomsminnen väcks till liv av detta mysiga radioprogram. Tantvaring kanske men mysigt! Och tänka sig, det blev Vismarlösvfrallor idag igen. Känns som om vi tar igen makens 11 dagar på Kilimanjaro med råge 😉


Stolarna frågar ni ofta om och de kommer från Ellos och ni hittar dem HÄR . Riktigt skön stol att sitta i och tidlös design.

Mattan kommer från Ikea och är en riktigt prisvärd fin liten matta!
  
Långfrukost med familjen, så mysigt och så viktigt för vår familj. Barnen blir större och större och kan uppskatta detta alltmer.
  
Vismarlövsfrallor, bästa bästa!!

Ska se om jag kan få upp något där idag på den grå väggen som ni ser i bild. Har dragit ut på det lite för det känns som jag trivs rätt bra med att den är tom också. Får se hur jag gör 🙂

Han är snäll mannen min som köper med sig en tidning hem till mig. Älskar långfrukost med en sådan sidan om mig!

Mums, nu hugger jag in!

Glad inredning på er!

KRAM

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Yvonne 12 februari, 2017 at 15:18

    Hej
    Har följt dig på instagram ett tag och nu börjat läsa din blogg. Du har ett så fantastiskt fräscht o fint hem. Jobbar du med homestyling? Du skulle gärna få inreda mitt hus ? . Tack för härlig inspiration / Yvonne

  • Leave a Reply