Blogg Inredning Jul

SNART FÅR VI PYNTA!

25 oktober, 2017

Gokväll!

Är ni lika tokiga i julen som jag?
Det jag älskar allra mest med juletid är alla härliga dofter från gran, mat och hyacinter, att sitta och pyssla lite extra med barnen, krypa upp i soffan med en tjock filt, baka goda kakor, koka knäckig knäck, värma på glöggen i tid och otid och lyssna på ”It´s beginning to look a lot like christmas” med Michael Bublé i högtalarna. Jag njuter också av att stressa ner och titta på Jul med Ernst, göra långkok, tända massor med ljus och umgås med dem man älskar allra mest. DET är jul för mig ♥

En annan sak jag också älskar med julen är ju såklart allt pynt och fix till hemmet man får ägna sig åt lite mer än någon annan tid på året. Därför är jag ju såklart tidigt ute med vissa saker som verkligen måste finnas redo till första advent 😉
Nämligen självaste adventsljusstaken! Och här har ni årets hemma hos oss! En jätte vacker liggande Circel från Inredningsbutiken Oneside och deras egna märke ONEsidedesign. Här hittar du just den jag valt.  Kan också tipsa er om att just ikväll är det 20 % rabatt på dessa ljusstakar från ONEsidedesign dessutom! Ingen kod krävs.

Längtar tills jag får tända första ljuset på riktigt ♥

Önskar er en fin kväll!

KRAM

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply