Blogg

Snart bär det av..

26 februari, 2017

…ja tänk! Om två veckor vid den här tiden sitter vi vid en poolkant och solar och dricker drinkar 😉 Jag kan knappt tro det är sant att vi snart ska iväg. Äntligen ska vi åka iväg den årstiden vi sagt i så många år att vi vill åka iväg på. U N D E R B A R T !
Vi ska åka till Ras Al Khaimah i Förenade Arabemiraten och här ska vi spendera veckan…

Sol och bad för hela slanten är precis vad vi behöver just nu!

Svårt att inte längta när man ser bilder som denna. Detta är vårt hotells egna strand och det känns så härligt att kunna välja mellan stranden och poolen hur som helst.

Så i fredags kväll gick jag och Fredrik igenom tjejernas garderober och kom fram till att de behöver lite för att kunna överleva detta tropiska klimat en vecka 😉 Så förutom inköp av sandaler och solkräm utnyttjade vi erbjudandet som jag tipsade er om häromdagen hos Ellos . När vi nu handlade för över 900 kr fick vi 300 kr i rabatt + FRI frakt. Vi använde koden 355429  som gäller fram till den 28/2.  Så tips tips! 

Här kommer lite av vad vi klickade hem till tjejerna, mig och mannen.

Underbar klänning (länk) från Me Too till Astrid


Detta svarta kit (länk) med lite roliga gubbar stod det Alicia på (fast Astrid fick ett sett hon med, gillar att syskonmatcha tjejerna). Hon är liksom en liten busunge som inte är sådär flickig direkt men med en svart rosett, en busig tofs och vita gympisar tror jag hon kommer bli så cool 😉

Och en strandklänning (länk) till moi! Så himla fin och den går och knyta på flera olika sätt för olika tillfällen. Perfekt där nere tänker jag.

Och sedan lilla mannen, ja han behöver också uppdatera sig även om han inte bryr sig jätte mycket om den biten. Men jag gör så det fick bli ett par nya badshorts (länk) 🙂

Sedan blev det även lite basplagg såsom linne och ett par kjolar till, tjejernas garderober ekade verkligen tomt på sommarkläder i rätt storlekar.

KRAM!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply