Blogg Inredning Skönhet & mode

SKOLSTART + RABATTKOD

16 augusti, 2017

Hej bloggisar!

En stor dag är kommen och min förstfödda busloppa har idag börjat skolan! Jag kan berätta att det var fjärilar i hennes mage och i föräldrarnas också när vi tog bilen för att åka i morse. Men ganska så fort under förmiddagen släppte nervositeten och Astrid ville till och med att jag och Fredrik skulle gå. Först blev jag lite osäker på vad jag skulle göra men efter en stund förstod jag att hon verkligen ville det så då gick vi.
Hon är en självständig tjej som vet vad hon vill och jag tänker inte stoppa henne! Jag vill visa henne att hon kan vara trygg i den nya skolan och därför inte tveka på att gå om hon nu vill testa vingarna själv, om det så är första dagen.

När man börjar skolan tycker jag det är kul att kunna ge henne en ny skolväska, som en start på något nytt liksom. Så det fick det bli men tyvärr hann den inte komma till igår då vi dessvärre var lite sent ute. Men jag fick faktiskt nyss ett SMS så jag tänker att jag och Astrid åker och hämtar den på posten tillsammans direkt efter skolan.
Vi köpte ryggsäcken på Ellos av den enkla anledningen att Astrid blev så förtjust i just den plus att de nu har 30 % rabatt på dyraste varan!! Vill du också utnyttja erbjudandet använd bara koden 365410 i kassan så dras rabatten. Aktivera erbjudandet genom att klicka HÄR.
Giltighetstid: 2017-08-14 – 2017-08-22.
Den här snyggingen från Vans valde hon och jag måste säga att hon har god smak 😉 HÄR hittar du den.
Vår söta skoltjej <3
Ett foto på oss båda denna stora dag är kul och minnesvärt att ha! Såhär såg vi ut just då liksom, kul att kunna se tillbaka på!
För er som är uppmärksamma ser ni kanske mina nya brills! Lite annorlunda men coola tycker jag 🙂 Min klänning var den jag berättade om häromdagen och den är från Ilse Jacobsen.
Pappa & dotter också på bild såklart. Men nu började tålamodet tryta hos Astrid så nu orkade hon inte stå still längre som ni ser 🙂

Ser ni förresten att Fredrik och Astrid har exakt samma söta lilla dimple där på kinden! Den var det första jag såg när Astrid kom upp på min magen skrikandes när hon var nyfödd. Märkligt hur det kan gå i arv sådär men hur sött som helst ju!

Ha en fin onsdag så ska jag strax åka och hämta upp min stora tjej <3

KRAM

*Villkor (365712): Nybeställning på hemtextil, hemdekoration, mattor,
tapeter, inomhusbelysning och möbler på Ellos. Max 1 gång/kund.
T.o.m. 2017-08-14, så långt lagret räcker. Kan ej kombineras med
andra erbjudanden eller på varor märkta med ”Vintage COLLECTION”,
elektronik/elektriska varor/tillbehör. Gäller ej varor märkta med ”Ej
rabatt”. Vi reserverar oss för slutförsäljning och eventuella
tryckfel.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply