Inredning Resor Sport & fritid Vardagen

SKIDSEMSTER INOM RÄCKHÅLL

26 januari, 2018

Hej fredag och snart helg!

Nu är det bara en vecka kvar tills vi åker till fjällen. Det ska bli U.N.D.E.R.B.A.T. ! Alla väderprognoser man tittar på visar 1,5 meter snö och vi skåningar blir ju verkligen lyriska över de siffrorna, haha! Vi har nog inte haft ett enda snöfall här nere som legat längre än ett par timmar och som vi kunnat leka i. Nej, barnen längtar verkligen efter snö och bus och det ska blir så mysigt så!

Vi åker med en annan barnfamilj också och ska bo gemensamt i en stuga i Hundfjället i Sälen. Jag har varit i Sälen förr men inte med barnen. Senast vi åkte skidor med tjejerna var vi i Åre och det töade typ när vi kom fram. Men vi fick ändå en bra vecka där och Astrid lärde sig åka skidor och åkte som hon aldrig gjort annat. I år måste vi nog hålla ett extra öga på henne då hon tenderar att vara ganska orädd och kör gärna störtlopp. Mina nerver alltså, haha! Gäller nog som sagt att hålla lite extra koll på henne 😉
Alicia ska också åka skidor i år har vi tänkt och det blir premiär för henne. Spännande!

Känner mig så glad att vi ger våra barn denna typen av resa i tidiga barnår, det är ju så mycket lättare att lära sig när man är liten och så kul för dem när de blir äldre att känna att de behärskar sporten (förhoppningsvis, om intresset håller i sig).  För hur kul blir det inte med åren?, när hela familjen kan ge sig ut på berget och åka tillsammans!? En dröm för mig!
Köpte mig en ny skrivbok på Netto häromsistens. Gillar att skriva listor och då måste man ju ha ett fint block 😉 Dessutom en snygg inredningsdetalj och en billig sådan.

KRAM!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply