Inredning Vardagen

SKÄRTORSDAG!

29 mars, 2018

Hej fina läsare!

Nu är påsken här och jag kan knappt vänta tills jag ska ge mig iväg till blomsteraffären OCH godisaffären för att fylla upp vaser och skålar här hemma. Jag som försöker hålla mig ifrån godis kommer under påskafton göra visa undantag – dvs äta fritt, haha 😉 Man måste ju få lov att släppa på allt någon gång och jag tycker det känns mysigt att göra det under påsken.

Vi har föresten helt styrt om middagsplaneringen här hemma idag. Från att vi tänkt oss ett traditionellt påskbord dvs julbord ska vi faktiskt grilla. Eftersom gästerna som kommer inte gillar lamm så kör vi nog helt enkelt på kyckling, en potatisgratäng och en fräsch sallad! Dock har lilla mamma gjort Janssonen jag bad henne om så det kör vi med lite sill och ägg som förrätt. Blir en perfekt meny för hela herrskapet känns det som 🙂 Vi har aldrig haft några exakta traditioner över vad vi äter till påsk så här är det fritt fram att bjuda familjen på det vi helt enkelt känner för 🙂

Tycker skålen jag köpte från DBKD är så himla fin. Ska jag använda resten av året också att ha äggen i till frukosten. Vi kokar alltid en hel drös med ägg på helgen så då passar den perfekt att ha dem i 🙂 Men i påskhelgen är den välfylld med godis.
Hoppas ni får en riktigt fin långhelg och njuter av allt som hör den till <3

KRAM

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply