Blogg Inredning Renovering

SISTA DELEN KLAR

14 juli, 2017

Tjingeling!

Usch, jag känner mig lite krasslig och nästan sjuk i en förkylning jag drog på mig för ett par dagar sedan. Fått äta flitigt med värktabletter för att inte ha värk i kroppen och jag känner mig väldigt trött. Men det ger nog säkert snart med sig får jag hoppas!

Tidigt i morse kom svärfar återigen och hjälpte oss med de sista täckskivorna i köket. Vad gjorde vi utan Lennart alltså?! Ja kökets finish skulle definitivt inte vara så fint utan honom är jag säker på. Tack kära svärfar för all din hjälp åter igen, ovärdeligt för oss!
Här ser ni alltså skåpen de klätt in idag med gråa fina skivor som är exakt samma nyans som luckan (IKEA, Veddinge grå). Det blev ju jättefint även här och vi är så nöjda 🙂
I cirka två månader har denna diskbänken varit belamrad av verktyg så det var heeeelt underbart att äntligen få städa upp där och sist men inte minst piffa där!! 😉
De fräste även i lampor i skivan som sitter där under skåpen som ni skymtar på bilden. Blev superfint!!
Grått är flott!
Eftersom vi valt grå luckor så valde vi vit väggfärg från inreda.com. Märket på färgen är Palett & co och är en riktigt fin kvalitetsfärg som vi är väldigt nöjda med!

Nu ska vi strax ge oss iväg på 70-års kalas.

Fin fredag till er alla <3

KRAM

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sara Jonsson 14 juli, 2017 at 19:38

  Vad fint det blev i köket! Är nyfiken på var du hittat den lilla brickan som står på bänken.
  Krya på dig och ha en fin helg! ✨

 • Reply newhomebynina 15 juli, 2017 at 11:34

  Tack Sara! Kul att höra! Den kommer från Svenskt tenn 🙂

  Ha en fin helg du med!!

 • Leave a Reply