Skönhet & mode

SHOPPING SHOPPING!

1 augusti, 2018

Hej bloggisar!

Vi som bara skulle till Naturkompaniet för att handla mat till morgondagens hajk! Nej vi kom hem med både det ena och det andra vill jag lova! Kläder till maken, kläder och leksaker till barnen och sist men inte minst kläder till mig!! För jag kunde bara inte motstå detta snygga från Lindex!
Jag har länge haft i huvudet att jag ville ha ett lejongult linne och det hittade jag idag plus en matchande väska till. Älskar just det där att matcha och plocka upp färger i väskor eller skor. Tycker man får en så fin röd tråd då 🙂 Till detta gula och blå är det riktigt snyggt med lite bruna skinndetaljer på skor och armband.
Lovit it och kunde absolut inte motstå när maken sa ”köp det” <3

Inlägget är inte sponsrat men efter den otroliga responsen via instastory måste jag bara dela länkarna på plaggen här:) HÄR hittar du gula linnet. HÄR finns väskan och HÄR finns kjolen. Jag har stl S i linnet och stl M i kjolen.
Hittade även denna ursköna och snygga topp! Efter en del om och men tog jag till sist stl M i toppen då tjejen som jobbade där sa att de krymper 5-7 %. Stl S satt annars helt perfekt. Toppen finns HÄR. Mina skor är från förra året från Scorett.

Visst var väl detta ett bra köp inför hösten? Känner mig riktigt fin i det får jag säga, älskar att klä mig i blått och gult är helt nytt för mig men känns kul!

Nu ska jag ut i skogen och springa lååångt 🙂

KRAM

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Carolune 1 augusti, 2018 at 19:06

  Verkligen skitsnyggt!!! Men jag blev samtidigt besviken. Åkte raka vägen till Lindex och hade sikte på det gula linnet, men vilken besvikelse. Jag såg ut som en tant med stort T 😂
  Men kjolen och annan blus blev det ändå.

  Tack för inspiration!

  • Reply newhomebynina 1 augusti, 2018 at 22:06

   Nämen neeej! Så synd!! Jag tänker att man kan ”poppa” upp det med ett par slitna ljusa jeans. Tror det kan bli coolt också. Men jag förstår, känner man så från början är det nog rätt att välja något annat 🙂 Kul att du blev inspirerad, glädjer mig <3

 • Reply Sanna 2 augusti, 2018 at 09:20

  Snyggt! Blev särskilt förtjust i väskan och kjolen, måste ta en tur till Lindex jag med. Tack för inspo 🙂

  • Reply Nina 2 augusti, 2018 at 09:45

   Så himla roligt!! Kjolen är riktigt skön och ett perfelt basplagg för garderoben👌🏻☺️

 • Reply Lisa 3 augusti, 2018 at 21:35

  Tack för inspiration, så snyggt.
  Vart på shopping idag och hade aldrig hittat detta snygga utan ditt inlägg. Ångrar bara nu att inte även väskan fick följa med hem. 🤗

 • Leave a Reply