Blogg Inredning

SÄG HEJ TILL VÅR NYA FAMILJEMEDLEM

15 april, 2018

….sa ju att jag unnade mig en inredningsdetalj häromdagen 🙂

Låt mig presentera vår nya, supercoola aplampa! Han blev klokren där med lampan precis i skarven mellan tavlorna.
Märket är ByOn Design och jag hittade honom hos Royal blommor (ej sponsrad post) här i lilla byn! Så kul med något som inte är så traditionellt och något som inte man ser i varje hem 😉 Jag är dessutom väldigt svag för lampor, tycker det är så kul och betydelsefullt i ett hem.

Jag tyckte han blev coolast med en frostad vit glödlampa.

Jag är aptrött (hehe) efter gårdagens intensiva dag med lämning av barn, löprunda på dryga två mil samt avslutningsvis en kväll på stan med vänner och landade inte i sängen förrän kl 02. Sedan upp vid 07 idag för att någon timme senare hämta barnen igen och ge oss iväg på kalas hos min lillebror inne i Malmö. Det har verkligen gått i ett denna helgen.
Nu ska jag ”bara” göra ett fotojobb sen ska jag inte lyfta ett finger mer denna söndagen. Behöver lite vila nu innan det är måndag igen. För de kommande två veckorna har jag och Fredrik ombytta roller. Jag ska få motionera fram och tillbaka till jobbet och han ska lämna barnen.
Så ja ni hör, jag måste verkligen ladda batterierna inför mina två mil på cykel till jobb i morgon bitti! Resten av veckan tänkte jag kombinera både löpning och cykel dit. Men i morgon blir det som sagt cykel tur och retur eftersom jag har styrkepass på kvällen med gympagänget. Blir lite mastigt att köra två mils löpning innan det 😉

Ha en skööön söndagseftermiddag bloggisar!

KRAM

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply