Blogg Inredning

Renbäddat i sovrummet och överraskningar på g!

11 maj, 2017

Härligt vita, krispiga lakan har jag bäddat sängen med idag. Längtar efter att få krypa ner i dem ikväll.
Piffar och fixar faktiskt lite extra här hemma idag. I morgon är det nämligen en stor dag, älskade maken fyller 35 år! Självklart ska det firas med familjen men mer än så säger jag inte just nu eftersom jag vet att Fredrik är ett stort fan av min blogg
Älskar de fräscha lakanen Ellos, HÄR hittar du dem. Dessutom har Ellos just nu 20 % rabatt på textil, ange bara rabattkoden 355736, gäller t.o.m. 18/5. ”Rumpvasen” som du hittar HÄR är riktigt passande i just sovrummet kan jag tycka
Bäddade kuddarna lite strikt och klint för att skapa hotellkänsla.
Nattduksborden hittar du HÄR. Sedan har jag själv målat benen i en grå nyans. Sänggaveln har Fredrik gjort åt oss.

Nu ska jag fortsätta förbereda morgondagen, mycket som ska klaffa och ordnas med! Oj vad nyfiken han ska bli nu när han läser detta, hihi

KRAM

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mia 11 maj, 2017 at 16:43

    Hej vad fint du har det. Blev inspirerad att göra sänggavel själv när jag såg din . De jag tittat är så tjocka vi har 210 säng så det är inte så många det finns att välja på. Hur har ni gjort o var det svårt tack mia

  • Leave a Reply