Blogg Inredning

Projekt + rabattkod

6 maj, 2017

Tjingeling!

Såg repriser av Solsidan häromdagen där man sa att ”tjingeling” är helt ute och att så säger man verkligen inte längre. Men jag gör det ändå och tycker det känns helt okej Hoppas det känns bra för er också, haha!
Projekten här hemma avlöser ju verkligen varandra just nu och det är så skönt och kul att få saker gjorda men också avslutade. Hatar halvfärdiga projekt om det så bara handlar om en silikonsträng.
Ett projekt som vi avslutat och stängt är vår hall. Blev så himla nöjd att vi äntligen fick lite ny färg där ute på väggarna och lite nya möbler. Är så himla glad för mattan och byrån från Furniturbox. Byrån blev perfekt i storlek för vår lilla hall och matten är bara så skön att passera barfota på om morgonen.
Byrån hittar du HÄR och med rabattkoden newhomebynina2 får du 15 % rabatt på hela Furniturbox sortiment! Rabatten gäller fram till den 14/5.
Älskar formen på handtagen!Mönstringen och färgen på mattan som du hittar HÄR är perfekt för vår hall där vi springer mycket ut och in. Tror inte jag sett en enda fläck på den än och då har det regnat ganska mycket den senaste månaden.
Älskar lampan vi valde att sätta i taket! HÄR finns den.

Det var allt från vår lilla hall. Här väntar en lördag med det sista för att få lekstugan klar och en kväll i goda vänners lag och deras inflyttningsfest!

KRAM

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Mia 7 maj, 2017 at 21:00

  Hej så fint det blev i hallen. Jag undrar var du hittat krukan med ett silverfat under. Är en riktig silvertjej o tycker allt som visas på bloggar är guld eller mässing?

  • Reply newhomebynina 11 maj, 2017 at 21:58

   HEj Mia!

   Vet du, jag har faktiskt sprayat det själv eftersom det från början var i mässing, haha! Köpte sprayfärg på Hornbach!

  Leave a Reply