Blogg Skönhet & mode Vardagen

PÅSKVECKAN!

26 mars, 2018

Godmorgon bloggisar!

Tidig måndagsmorgon och jag har halsont 🙁 Hoppas det bara är för jag inte hunnit sjunga upp mig riktigt 😉

Annars är vi ju nu inne i påskveckan och man vill ju bara att alla ska vara friska så vi kan fira en mysig påsk!! Men Astrid har en liten bit kvar innan hon är helt på topp och istället för att jag vabbar hela dagen idag får hon hänga med mig till jobbet (vi stannar nog bara fram till lunch åker hem sen).  Hela helgen har hennes öra runnit och kladdat på grund av sin spruckna trumhinna och öroninflammation vi fick konstaterat i fredags. Hon är mycket bättre men inte helt i skolskick så att säga 🙂 Ni kanske minns vilrummet jag inredde på jobbet och där tänkte jag att hon och jag kunde hänga under förmiddagen. Jag har ju bärbar dator så jag jobbar lika bra därifrån.

Så förutom idag väntar två dagars jobb denna veckan innan jag får lite påskledigt. Vi ska ha lite påskfirande här hos oss redan på Skärtorsdag med mamma, lillebror och hans tjej. Vi tänkte ha lite knytis och jag bara längtar efter mammas Janssons frestelse, haha!
Sedan tänkt jag gå all in här hemma med påskfjädrar utanför ytterdörren, gömma påskägg i trädgården till barnen och bara i allmänhet dra på med färgglada färger och stora godisskålar. Älskar ju påsken och tycker den är så himla härlig på alla sätt och vis!
Resten av påsken firar vi i Mölle hos pappa och hans Birgitta. Det ska också bli himla mysigt och skönt att få lite miljöombyte. Jag och Fredrik planerar ett par långlöp i det beriga landskapet där, fantastiskt att kunna få ett par rundor i.

Här sitter jag och ser väldigt glad ut (bild från igår). Beror mycket på Alicia som står och skojar bredvid Fredrik som tar bilden på mig 🙂
…och där kunde hon inte hålla sig längre och sprang fram. Så söt för egentligen vill hon inte vara med på bild men ändå vill hon lite <3  Hon är i en sådan där ålder nu då hon bli väldigt generad över att stå i centrum men kan liksom ändå inte låta bli att göra det 🙂
Såhär kommer jag gå klädd denna måndag, i finaste mjukisklänningen i min favoritfärg 😉

Ha en fin måndag!

KRAM

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Liselotte Hjärthagen 26 mars, 2018 at 07:55

    Den ser så mjuk och fin ut ?❤️
    Är den dyr?

  • Leave a Reply