PAPPAS GOD KNÄCK..

22 december, 2017

…går inte av för hackor!

Kikar in lite snabbt och önskar er en skön kväll!
När barnen lagt sig ska vi njuta lite av min pappas goda knäck för är det något han är bra på att kocka i köket så är det just knäck! Fått den sedan jag var liten och varken kan eller vill vara utan den såhär i juletid. Han får oftast till den sådär perfekt enligt mig, fast men ändå mjuk och går att avlägsna från pappersformen. Väl i munnen bara smälter den och den smakar bara så gott!
Skulle kunna smälla hur många som helst på en gång men behärskar mig 😉 Jag har faktiskt gjort beställningen av honom inför lille julafton då vi ska duka upp ett stort godisbord eftersom det trillar in lite gäster här hos oss. Så ikväll blir det max 3 knäckisar, har ju trots allt löpt 8 snabba kilometrar med familjen ikväll  🙂
KRAM!

No Comments

Leave a Reply