Inredning Träning Vardagen

OSMINKAD OCH HÖGRÖD I ANSIKTET

13 mars, 2018

Gokvällens!

Vilken dag det varit idag! Började den med att bråka med världens trotsigaste 4-åring! Blir så ledsen när dagen startar så men vi skildes åtminstone åt som goa vänner och det är ju alltid skönt <3
Sedan kom jag till jobbet och förutom alla mina ”vanliga” arbetsuppgifter hade jag två längre möten i kalendern. Känner mig alltid så mosig och trött i huvudet av möten och speciellt idag när ett medarbetarsamtal med två chefer stod på schemat plus ett möte om kompentensutveckling med min yrkesgrupp. Det är så mycket information att ta in och som man dessutom ska göra något vettigt av efteråt. Men men, så är det, det är ju samtidigt kul också såklart.
Men när jag kom hem var jag bara tvungen att få till en löprunda. Det blev en lång runda utanför byn där jag hann gå igenom dagen på jobbet i huvudet men också lite teknikträning för att förbättra min löpning. Det känns kul att träna på tekniken, så viktig för att känna att löpningen känns bra och rolig.

Sen kom jag in och skulle natta Alicia och vet ni, hon satte igång igen och vi blev återigen ovänner. Jag känner att hon vill testa mig just nu och det gick inte bra idag när jag kände mig så trött av jobbet. Mitt tålamod fanns inte 🙁 Men till sist blev vi vänner och hon somnade gott i mina armar. I skrivande stund känner jag mig lite deppig över att vi bråkat två gånger idag men jag ska försöka släppa det nu och hoppas på att morgondagen blir bättre 🙂 Livet med små barn är verkligen inte alltid så lätt!
Men nu står jag här i köket, högröd i huvudet (svettas ju mängder när jag idrottar) och ska göra mig lite god kvällsfika. Våra kvällar är så mysiga och vi håller just nu på att se gamla avsnitt av Husdrömmar. Älskar det programmet!

Min varma och mysiga tröja kommer från H&M (ej sponsrad).
Bästa teet från Tehuset Java. Älskar det!

Ha nu en underbar kväll, jag ska försöka läka mitt dåliga samvete (med tanke på bråken med Alicia) i Fredriks stora famn i soffan.

KRAM

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply