Blogg Inredning Renovering

Organiserad röra!

26 april, 2017

Eller ja, röra har här kanske inte hunnit bli än men det är inte direkt som vanligt här hemma! Som ni ser har jag försökt skapa någon slags ordning för att kunna stå ut under en längre renoveringsperiod som detta kommer att bli. Skulle tippa på att det kommer ta drygt två månader då vi gör allt själva. Förutom elen förstås.
Här stod fåtöljerna innan om ni minns. De har fått flytta upp på ovanvåningen just för att lämna plats åt matsalsmöblemanget. Vi måste ju ha någonstans att äta så den bästa lösningen var här.
Det blev bra att ha bordet här! Känns väldigt mysigt och ombonat.
Vänder jag kameran lite åt vänster är det då inte så mysigt precis! Men här har vi skapat plats för att kunna förvara kyl/frys, möjligheten att skruva ihop skåpstummar och förvara allt annat runt omkring ni vet som fläk, golv diskmaskin mm. Vi har fortfarande inte köpt själva köket på IKEA då kyl & diskmaskin är tillfälligt slut, såå trist! Plus att vi har ett annat liiiiitet projekt som vi måste hinna med innan vi startar – nämligen bygga en lekstuga!

Den ligger just nu i förrådet och behöver byggas ihop, målas och få på plats. Galet mycket mer jobb än vad man kan tro. Men får mamma och pappa ett nytt kök att leka i får tjejerna sin önskan uppfylld om en lekstuga. Den kommer bli så fin. Vi hoppas hinna bygga ihop den till helgen och sedan måla den helgen därpå. Så medan Fredrik ägnar sig åt stugan fortsätter jag packa ner köket i flyttkartonger, det tar baskemej tid att förbereda en köksrenovering om man vill göra det någorlunda kontrollerat och inte har oändligt med plats. Ovanvåningen känns liksom redan full så jag gissar att uterummet får fyllas med flyttkartonger. När jag ändå är i farten med att packa ner köksskåpen ska jag verkligen passa på att rensa. Finns säkert en hel massa att ta med sig på någon rolig loppis inom det närmsta.

Fast idag står allt still, Fredde är på kickoff med jobbet och jag tar hand tjejerna ensam. Så nu är det dags att få den största i säng och om jag orkar sen efter hela kvällskarusellen ska jag försöka måla det där som ligger på bordet. Men jag lovar inget

KRAM

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply