Blogg Inredning Renovering

ORDNINGEN ÅTERSTÄLLD – NÄSTAN!

27 juni, 2017

God morgon mina läsare!

Först av allt, tack för att Du tittar in! Så glad för det 🙂

Vårt hem börjar alltmer likna ett riktigt hem igen och det känns såååå skönt! Ni anar inte vad jag njuter och när vi igår kunde möblera tillbaka matsalsbordet och röja allt från flyttlådorna blev hela jag några kilo lättare. Vilken befrielse alltså!

Köket är inte hundra procent än. För som ni skymtar på bilden nedan fattas socklar och sedan fattas det även täckskivor, lister på alla ställen och vi har fortfarande inte fått tid att fixa med diskmaskinen så än handdiskar jag, piii vad trött jag är på det nu även om jag försöker använda engångs så mycket vi orkar.
Men ikväll har Fredrik som mål att få den på plats och få på fronten (den är integrerad och väldigt meckig att få fast ordentligt) på. Det ser denna frun fram emot ja! 😉

Ljuvligt att ha sakerna på plats igen! Idag ska vi äta en stor och god frukost här.
Tänk vad man kan uppskatta lite ordning och reda efter nästan 3 månaders röra!
Vårt matsalsbord är köpt på Tradmax, stolarna HÄR och mattan HÄR. Lampan finns HÄR och är till salu hos mig. Maila vid intresse.

Den fina buketten från Royal blommor är vackrare än någonsin!
Midsommarblommorna från vännerna står fortfarande fint.

Nu är det dags att duka fram lite frukost här hemma. Jag och lillan passar nog på att äta lite ensamma innan den största vaknar. Ibland är det så skönt att bara ha en liten loppa i taget 🙂

KRAM

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Linda 27 juni, 2017 at 09:28

  Ser jättefint ut! Förstår att du längtar efter diskmaskinen, det är ju när den eller kanske tvättmaskinen inte fungerar som man inser hur mycket man använder dem?
  Ha en fin dag?

 • Reply Milan 27 juni, 2017 at 12:24

  Nice jobbat. ??

 • Reply Liselotte Hjärthagen 28 juni, 2017 at 06:18

  Tjusigt ???

 • Leave a Reply