Inredning Jul

ORDNING OCH REDA!

29 november, 2018

Gokväll på er!

Ikväll sitter jag och Fredrik med vars en dator på vars en sida av bordet. Låter kanske trist men rätt mysigt ändå. Vi har bryggt en stor kanna kaffe (jag fastar från 17 ikväll så endast kaffe för mig) för att orka sitta här länge. Åtminstone Fredrik som har månadsskifte på jobbet och behöver bli klar med lite jobb innan helgen och advent kallar.
Varför jag sitter framför datorn är ju mest för nöjes skull 🙂 Jag vill ju visa er mitt nya skåp och hur det slutligen blev. Det blev ju en lång härva det här med att byta ut de gamla vitrinskåpen! Ni som följer mig på insta vet att jag köpte två skåp från Ikea från början men som inte stämde i färg när de stod sidan om varandra. De var i naturmaterial och såg helt olika ut. Vi kunde inte stå ut med det och åkte tre gånger fram och tillbaka innna vi slutligen gav upp och lämnade dem helt åter. Det var då jag gick in på Mios hemsida igen och tittade på skåpet jag kikat på från allra första början. Tittade på det i ungefär en minut innan jag klickade på köp-knappen. Det stod liksom Nina på det 😉

Så en vecka senare dök det upp och min snälla och tålmodiga man åkte (som han gjorde alla gånger till Ikea) in och hämtade det till mig, skruvade ihop det och jag inrede och piffade halva natten till onsdag 😉 Äntligen är här ordning och reda igen efter att alla saker från de gamla skåpen stått längs väggarna.
Scrolla ner så ser du resultatet!

Skåpet kommer alltså från Mio (EJ SPONSRAD POST) och finns här för den som undrar. Retligt nog är det rabatt på det nu men bra för någon av er om ni skulle vara sugna på det!

Vad tycker ni då? Jag älskar slutresultatet!
Flyttade också runt lite tavlor och väggljusstar som fick sitta här istället. Blev bra tyckte jag. Det är så himla mysigt och stämningsfullt med väggljusstakar så har du ingen tycker jag du ska satsa på det för att mysa till inredningen lite 🙂

Nu ska jag gå och fylla på kaffekoppen och servera maken några pepparkakor. Det kan han behöva när han har ett par timmar framför datorn med jobb framför sig <3

Glad inredning på er!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Bodil Lilja 29 november, 2018 at 21:26

  Snyggt och snyggt, ja vad säger man 👍😃som alltid när ni fixar 😍Kan ni komma till oss en dag 🤔 hahaha……. ❤️❤️❤️

  • Reply newhomebynina 29 november, 2018 at 21:59

   When ever you want <3

 • Reply maria berglund 15 juni, 2019 at 06:39

  Buy vidalista Online, is an FDA-approved medication used to treat erectile dysfunction problems in men. It's the only medication proven to treat ED issues for as long as 36 hours. Vidalista 20 mg is manufactured by Centurion Lab in India

 • Leave a Reply