Blogg

NYA TRADITIONER

22 december, 2017

God morgon bloggisar!

Jullovet startade på bästa sätt igår med en helt ny grej som jag och min väninna bestämde skulle få bli en ny jultradtion.
Vi åkte ut med våra skatter till skogen för att klä en gran och med oss hade vi såklart en god fikakorg. Julpyntet hade tjejerna själva valt ut och såklart är färgskalan färgrik och en aning prålig 😉 Men så mysigt vi hade det med tjejerna. Glada var de hela högen och exalterade över att få klä granen med allt det där pyntet som inte köpt hem i vanliga fall 😉 I slutet av januari packar vi en ny fikakorg och åker ut och julgransplundrar så vi inte skräpar ner!
Vi hade sådan himla tur med vädret då solen bara sken och ca 4 plus i luften. Här ser vi tre av fyra tjejer på språng.
Att välja en gran!
Vi hittade en till sist och tjejerna gick loss med sitt tjocka glitter och sina färgglada figurer och kulor.
När tjejerna själva får bestämma ska granen ha cupcakes såklart 🙂
De valde ingen liten gran precis och jag och C fick hjälpa till att nå så högt upp vi kunde. För nog tyckte Astrid att det var lite väl mycket nertill, haha! Lilla stumpan, av tusen granar valde de en av de största 😉
Söta busloppor som beundrar sin guldiga bling-bling kottar 🙂
När granen var klädd, fikat låg i magen hade barnen sådan leklust så de gav sig ut i snårna. Det är så härligt att se hur deras fantasi flödar när man är ute såhär. Väldigt glad för att de uppskattar denna typen av utflykt.
Avslutningen blev längs denna långa stenvall där de klättrade och klättrade <3
Härligt tycker jag med en ny tradition som den här!  Jag älskar traditioner även om jag är i grunden en väldigt spontan person. Men att ha återkommande saker skapar någon form av trygghet för mig som jag tycker är så mysigt och skönt. Sen tycker jag att traditioner som man inte gillar och som bara hänger kvar för att, ska man verkligen inte hänga kvar vid även om det kan vara känsligt att bryta.  Jag vill göra saker jag tycker om och mår bra av och inte bara för att det alltid varit så om det inte känns bra.

Önskar er en fin och mysig dag såhär två dagar före jul <3

KRAM

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply