Blogg Inredning

Nya lyktan & lycka

4 maj, 2017

Godmorgon bloggisar!
Sitter här och njuter lite extra idag faktiskt. Har ju en surdegsmacka till frukost och sedan slog det mig bara lite mer än vanligt i morse, efter att ha haft en dipp i humöret ett par dagar, hur tacksam jag är över mycket! Tacksam för mina underbara töser som är friska och goa tjejer, min genomsnälla, omtänksamma, kärleksfulla man och alla andra nära och kära i min omgivning. Att vi sedan ska bygga ett nytt kök som jag längtat efter i 6 år, ordnat med en lekstuga till barnen, har en fantastisk trädgård att hänga i hela sommaren, ett hus att trivas i mm, mm gör att jag bara kan vara glad och tacksam. Mitt liv är inte perfekt, det säger jag inte för det finns inget liv som är det, men att sätta sig ner och känna sig glad och nöjd över det man har och inte gråta för det man inte kan eller har är lycka i sig.
Jag älskar oss och vad vi gör! Det är det viktigaste

Lyktan hittar du HÄR.
Glaset med kaffet i kommer från Lagerhaus.Lykta med eller utan snöreHoppas ni får en fin torsdag!

KRAM

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Anna 4 maj, 2017 at 14:11

  Hihi jag har lagt mina snören i en låda så länge:)
  Fint du skriver om tacksamhet!
  Kram Anna

 • Reply newhomebynina 4 maj, 2017 at 18:14

  Tack rara Anna!! Det har du gjort rätt i!! KRAM

 • Leave a Reply