Blogg löpning Träning

NYA LÖPARKLÄDER!

26 april, 2018

Hej fina läsare!

Eftersom jag har fått helt otrolig respons via my stories igår på Instagram angående mitt nya löparställ gör jag nu ett inlägg med inköpsställen och direktlänkar. OBS! Inlägget är INTE sponsrat!

Efter jobbet igår svängde jag inom Stadium när jag ändå cyklade igenom stan i Lund. Har varit så sugen på lite nya kläder till löpningen länge nu och jag tycker det är svårt att beställa denna typen av kläder på nätet då byxorna verkligen måste kännas rätt. Jag måste känna så de inte är kasiga och behöver säkerhetställa att de är sköna helt enkelt. När jag springer vill jag bara kunna fokusera på själva löpningen och inte över om kläderna skaver eller på något sätt sitter obekvämt.

När jag kom in på Stadium igår hade jag mina nya löparskor på mig – för nog måste jag se så allt passar ihop med det nya jag tänkte köpa 😉 Det tycker jag är lite kul och gör känslan i spåret ännu roligare 🙂
Byxorna är från Nike och finns HÄR. Linnet är från Soc och finns HÄR. Mina löparskor HÄR.
Egentligen ville jag ha lite mer sommarbetonade träningskläder men jag vet inte, känner mig inte bekväm att visa för mycket av mina vita ben – än! 😉
Kul med lite färg och mönster just nu känner jag!
Tröjan jag hittade tycker jag är så grymt snygg och skööön! Älskar blixtlåset upptill och detaljen att den sitter på sne. Tröjan verkar vara slutsåld på nätet men fanns massor i butik igår 🙂 Märket på den är SOC.
Bra med hål för tummarna så ärmen sitter på plats.
Japp, såhär ser jag ut i min helhet! Nöjd och väldigt sugen på att ge mig ut och på ett löppass för att inviga detta 🙂

KRAM!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply