Inredning Tips

NYA GARDINER TILL VÅREN TRO?

28 mars, 2018

[INLÄGG I SAMARBETE MED JOTEX.SE]

Gokväll bloggisar!

Måste tipsa er om ett finfint erbjudande som finns ute hos Jotex just nu!! Gardiner har jag inte haft uppe så mycket här på bloggen så därför tänkte jag ta tillfället i akt nu när Jotex dessutom har rabatt på just gardiner!

Gardiner kan ju verkligen göra ett helt rum och det är i många rum en nyckel för att skapa en hemtrevlig och ombonad känsla. Det är också roligt att kunna möta upp färger med gardiner som man t.ex har i soffan på kuddar för att binda samman rummet. Gardiner kan också vara effektivt om man vill förstärka interiören i ett rum. T.ex att placera gardiner i taket för att skapar en känsla av höjd och rymd.

Just nu får du 20 % rabatt på alla gardiner och tillbehör inne hos Jotex.se. Men om du dessutom fyller i koden CURTAINS30 i kassan får du istället 30 % rabatt! För att ta del av erbjudandet klicka HÄR.
Rabatten gäller: 28 mars – 1 april

Om du tittar HÄR finner du en omfattande guide för vad man ska tänka på kring gardinval. Tips tips <3

Här kommer fyra favoriter från Jotex som jag skulle kunna tänka mig 🙂

Trots att våren är påväg är jag grymt sugen på lite tunga, lyxiga sammetsgardiner till vardagsrummet! Finns HÄR.
Har länge velat ha en hissgardin till köket och denna skulle var fin! HÄR hittar du den och den finns i fem fina färger!
Hur fin var inte denna gardinstång?! Finns HÄR
Gardinomtag i skinn som inte behöver användas enbart till gardin! Så fina och får det kreativa i mig att börja rusa 🙂 Finns HÄR.

Fin kväll till er alla!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply