Blogg Inredning

NY VAS FÖR HÖSTENS BUKETTER

26 augusti, 2017

|Samarbete Ellos|

God morgon lördag!

Jag har smugit upp ganska tidigt, tänt lite ljus, satt på en stor kopp kaffe och krupit upp i soffan. För hur skönt är det inte att vakna lite i sin egen takt och dessutom kunna bestämma vad man vill göra helt utan åsikter?! 😉 Det tycker jag i varje fall.
Igår när jag kom hem låg ett paket och väntade på mig och väl uppackat kunde jag skåda denna vackra vas/urna från Mimou köpt hos Ellos. Den är handgjuten och målad på frihand så varje exemplar blir unikt! Tycker den är så himla fin och efter att ha sneglat på den länge blev den min 🙂
HÄR hittar du den. Jag tänker att den är fin att ha som kruka men också bara med locket på om man känner för det. Brickan med sköldpaddor (Studio Lisa Bengtsson) hade jag glömt bort under renoveringen och hade råkat hamna i tvättstugan i ett skåp men nu åkte den fram och så fin den blev där också. Älskar brickor 😉 HÄR finns den.
Den gör sig fint här på diskbänken….
….men även här i vardagsrummet! Kan nog tänkas att jag kommer flytta runt den lite ett tag framöver. Den är ju perfekt i färgsskala här i soffdelen också 😉
Kudden är en nyhet från Moltex i färgen silver. Känns lite ”tung” och lyxig nu till hösten. HÄR finns den.

Hoppas ni får en fin lördag. Här väntar strax skogen med familjen plus en familj till och min pappa.  Så springer vi i olika grupper eftersom vi har våra barn med oss. Det är verkligen perfekt för alla, för barnen tycker ju verkligen det är toppen att få träffa sina kompisar det första de gör en lördagsmorgon plus att de leker på en stor och rolig lekplats! Vår härliga tradition numera på helgen 🙂 Hoppas hösten blir mild så vi kan fortsätta länge!

KRAM

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply