Blogg Inredning Renovering

NY MATTA BESTÄLLD

5 januari, 2018

[I samarbete med Ellos]

Gokväll kära läsare!

Det går i ett om dagarna och jag hann tyvärr inte kika in hos er här igår. Vi hade en superhärlig dag på Leos lekland (oh my vad jag fick springa), Ikea och sist men inte minst en runda i löpspåret. Det är riktigt härligt att ha F hemma men på måndag är det allvar igen med jobb och Astrid börja ny skola. Spännande!

Såhär i början av året är jag ofta sugen på förändring och så även denna gång! Eftersom Ellos har 20 % rabatt på hemsortimentet kunde jag inte hålla mig borta 😉 Hur bra är inte det liksom!?
När vi renoverade köket i somras blev vår matta under matsalsbordet väldigt sjaskig och jag har sedan dess velat byta den. Så nu slog jag till och med rabatten blev det ju faktiskt lite skillnad 🙂 Mattan jag har köpt finns HÄR !
Här är den! En mjuk och gossig matta i viskos – grå såklart! Den kan kanske se lite mörk ut men eftersom vårt nästa projekt här hemma är att lägga samma golv som i köket blir det nog precis perfekt!
Golvläggningen kommer förhoppningsvis ske strax efter vår skidåkning i vecka 6 så gissa om jag ser fram emot det! Ska bli helt underbart att bli av med vårt fula, gula, trestavsparkettgolv i ek alltså! In kommer samma som i köket som heter Nouveau Snow, hela plank från Kährs. Kommer bli som ett nytt hus!!
Tyckte det var lite kul med fransarna på mattan och gillar att de var lite tjockare så man slipper springa och kamma 😉

Nu ska jag plocka undan middagen här innan kaffe och soffan väntar! Ska upp tidigt med en väninna i morgon och springa i skogen så bäst att lägga sig i hyfsad tid, kan åtminstone ha det som mål 😉

KRAM

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Angelicas hem 5 januari, 2018 at 22:59

    Åh den har jag också kikat på ?

  • Leave a Reply