Blogg Inredning Renovering

Nu är vi igång!

15 maj, 2017

Ja äntligen har vi börjat riva ut köket! Inte en dag för tidigt om du frågar mig Nu har vi verkligen en lång resa framför oss och den kommer nog bli tuff på sina ställen. En renovering brukar ju aldrig gå helt smärtfritt utan oförutsägbara saker brukar dyka upp. Men vi tror och hoppas att vi tänkt på det mesta. Idag jobbar jag långdag så jag vet inte hur mycket som blir gjort precis idag men hela veckan ska ägnas åt att riva. Igår kväll hann vi mest tömma alla skåp och packa ner i flyttkartonger, skruva av handtag, flytta in spisen till finaste grannarna och lite annat små och gott.
Morgonens kök! Finns lite att göra om man säger så  Önskar bara jag kunde vara ledig och jobba där på heltid.
Det ska bli fantastiskt härligt att få ett nytt kök och det är så kul att gå genom vardagsrummet och titta på alla saker som har kommit som ska in dit. Häromdagen kom lamporna vi ska ha där ovanskåpen sitter idag och de var ännu finare i verkligheten än på bilden när jag klickade hem dem.
Stilrena, enkla vägglampor. HÄR hittar du dem.

En liten kort statusuppdatering här från köket alltså! Det kommer säkert snackas en massa kök här nu och hoppas ni tycker det är okej. Ska göra vad jag kan för att blanda innehållet på inläggen men det kan ju lätt bli så att man ”snöar” in när man har så stort fokus på någonting

Glad inredning på er!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply