NU ÄR DET SNART DAGS..

26 november, 2017

[ Samarbete Inredningsbutiken ONEside ]

Gokväll vänner!

Hurra för nu är det snart dags för det ”riktiga” julpyntet att komma fram!! Som jag längtat! Jag har under dagen inventerat alla ljusstakar så att de fungerar och det verkar lovande. Har även tagit fram adventsljusstaken Circel från Inredningsbutiken ONEside. Den är så enkel och fin. Dekorerade den dock med lite fina, gröna rosetter som jag tyckte förhöjde känslan.
Kaffe och en pepparkaka är en så god kombination tycker jag. Bättre än att ha glögg till, då blir det mest sött tycker jag 🙂
Visst är ljusstaken vacker där mitt på bordet, finns HÄR. Vill då också tipsa om att den just nu kostar 599 istället för 799 som är ordinarie pris.
Nej nu ska jag hålla söndagskväll!

KRAM♥

5 Comments

 • Reply Sara 27 november, 2017 at 20:13

  Funderade just på hur jag skulle göra min adventsljusstake lite mer julig men nu vet jag ju, rosetter får det bli! Tack för tips 🙂 Köpte såna där små söta granar idag från Systrarna Grenes men ljusen sålde de ju tyvärr inte 🙁 Var har du hittat smala ljus som passar?

  • Reply newhomebynina 27 november, 2017 at 20:50

   Hej Sara! Så roligt att jag kunde ge dig inspiration med rosetterna och granarna. Gläder mig verkligen 🙂 Liljeholmens ljus, som säljs i de flesta matbutiker, säljer Birgitta ljus (tror de heter så) och de passar till de små granarna 🙂 Köpte även billigare ljus idag på Ica som passade fint till dem. Så kolla mataffärerna 🙂

 • Reply Sara 27 november, 2017 at 22:49

  Åh toppen, tack!!

 • Reply Anna Linnea 27 november, 2017 at 22:51

  Vill man ha budgetalternativ så finns liknande ljusstake på Hemtex. Fin blogg du har! Kram❤️

  • Reply newhomebynina 29 november, 2017 at 12:43

   Åh så fint att höra, tack för tips!! Och tack för det, gläder mig att höra <3 KRAM

  Leave a Reply