Blogg Inredning

NU HAR JAG HITTAT DEN PERFEKTA!

25 januari, 2018

[ Inlägget innehåller annonslänkar]

Hej bloggisar!

Hoppas ni mår bra och tack för era grattis-hälsningar och tips i kommentarsfältet igår! ”Månadslista” har jag funderat på länge men bara inte hunnit bli klar att göra en! Men från och med februari kommer det en, jag lovar 🙂 Bra förresten att ni tipsar om vad ni vill läsa, det uppskattar jag jätte mycket!

Jag blev så exalterad här precis för NU har jag äntligen hittat rätt tror jag vad gäller lampa ovanför vår köksö i köket.
I somras när vi byggde köket var jag så matt åt slutet av alla val så jag orkade inte riktigt hitta den perfekta och jag valde något som blev okej från IKEA. Den är nu till salu om någon är sugen. Nypris 500 kr så jag tänker mig typ 200 kr för den eller bud 🙂 (ljuskälla ingår ej).

Men nu till den som ska få hänga där istället, var tror ni om den här?
Superfin från Ellos av märket Markslöjd och finns HÄR.  Tycker denna går mer i stil med våra lampor ovanför vasken och jag gillar dessutom den där lilla skinnflärpen  och att den är enkel och stilren!

Ja har inte maken något att invända slår jag nog till 😉

Glad inredning på er!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Linda 25 januari, 2018 at 17:07

  Jättesnygg lampa, skulle passa som handpenning handsken hos dig.
  Tack för en jättebra blogg, är alltid så roligt att kika in hos dig.
  Jag skulle tycka att det vore roligt om du ville skriva lite mer om din kost. Försöker också äta lite lchf men jag tycker att det är svårt och skulle behöva lite inspiration. Har också två barn som dessutom är ganska pickliga när det kommer till mat och för att få ihop vardagspusslet vill man ju helst att alla kan äta samma sak.
  Trevlig kväll?

 • Reply Maken 25 januari, 2018 at 17:22

  Approved ?

 • Leave a Reply