Blogg

NÄR VI KOMMER HEM…

7 februari, 2018

[ Inlägget innehåller adlinks ]

…ska vi lägga in nytt golv och det längtar jag bara så mycket efter, speciellt när jag ser denna bilden jag knäppte precis innan vi åkte hemifrån! Golvet närmst i bild är det golv (Nouveau Snow från Kährs) vi ska fortsätta att lägga in i vardagsrummet och jag tror att hela nedanvåningen kommer bli som ny. Min nya matta väntar jag också fortfarande på som jag beställde för ett tag sedan från Ellos. Om du missat vilken den är kolla HÄR.  (Dock verkar min färg i grått jag valt vara slutsåld).
Ska bli så kul att kunna lägga på en helt ny, fräsch matta på ett helt nytt fräscht golv 🙂

Nej – hey ho, let’s go! Skidskolan börjar om 1 timme så dags att svira om och styra upp kidsen!

KRAM!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Bodil Lilja 7 februari, 2018 at 09:02

    Nya utmaningar, nytt jobb på Sirapsvägen ?? Kommer bli snyggt och enhetligt ? Lycka till i backen idag ☃️⛷?☀️

  • Leave a Reply