Blogg

MYSIG SÖNDAGSKVÄLL I MALMÖ

8 januari, 2018

Ingen kan väl ha missat att Solsidan går på bio just nu och som riktiga solsidanälskare måste man ju bara se den! Lite delade meningar hade vi nog om den men den får 3/5 🙂 🙂 🙂 av mig!

Godmorgon på er!

Helgen rusade förbi i ett himla tempo som vanligt och vi avrundade hela julledigheten tillsammans med min lillebror och mamma i Malmö på stan. Vi checkade in oss på Mando, ett riktigt steakhouse, och njöt över att bli serverade och att kunna sitta och småprata. Tjejerna var hos sin farmor och farfar då de börjar skola/förskola först på onsdag.
Minns inte när jag/vi var ute och åt med mamma och lillebror samtidigt så det var himla mysigt!!
En ovanligt kylig kväll i Malmö så det var skönt att rusa in i värmen och sätta sig.
Ja nog borde de kunna det dära med plankstekar!! Över en miljon sålda sedan starten!
Mamma som inte varit där tidigare tog en och kan ju erkänna att jag var lite avvis. Men, den passar inte riktigt in i min kost just nu så för mig blev det en ceassarsallad!
Lilla mamma och Fredrik.
Jag och Niklas, min lillebror, familjens lilla datatekniker/ljud- och bild proffs! Haha! Det är han som byggt min blogg, hjälper mig att bli bättre på att förstår mina inställningar på kameran så jag kan ta de där klara bilderna jag vill och såklart fick han även hjälpa till denna kvällen. Kameran ville helt plötsligt bara ta suddiga bilder inne på restaurangen och då är det ju bra när man har Nicke med 🙂
Tripp trapp trull 🙂
Malmö smyckar verkligen vackert med all ljussättning under juletid. Massvis med ljus i varje gata och träden ni ser, ja nog är det stämningsfullt och fint en isande kall söndagskväll på väg till bion. Solsidan såg vi ja och mamma satt och skrattade som aldrig förr bredvid mig 🙂 Jag tyckte också den var bra men hade kanske hoppats på lite mer. Jag ville känt att karaktärerna var ännu mer sitt rätta ja eller hur jag ska förklara det.

KRAM

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Marielle 8 januari, 2018 at 11:37

    Vad mysigt ni verkar ha haft det! ? Jag och min sambo var också och såg Solsidan förra veckan, och även om den var helt ok blev jag lite besviken. Kändes inte alls som att karaktärerna och alla dess charm följde med in i filmen. Sen älskar vi tv-serien så kanske hade vi byggt upp lite för höga förväntningar..

  • Leave a Reply