Inredning Trädgård

MYSBELYSNING TILL UTEPLATSEN

23 juli, 2018

[Inlägg i samarbete med Ljustema.se]

Todeloo i sommarvärmen!

Förlåt men jag måste bara säga det igen – vilken sommar vi har!!! H e l t otroligt och alldeles magiskt!
Som igår kväll här på uteplatsen. Vädret var lika ljummet som kroppstemperaturen trots att klockan var tio på kvällen och det bästa av allt – inte ens en vindpust kunde vi känna. Dessutom knappt ett endaste litet mygg eller annan insekt här i pergolan. Nej det var helt otroligt skönt!!
Kul också eftersom vi så gärna ville sitta där då jag installerat lite ny belysning från Ljustema där. Det har kommit upp en ny ljusslinga, solcellslampor samt en taklampa som ni ser. Det sistnämnda, alltså taklampan, var pricken över i:et! Det ramade in hela uteplatsen och igår när vädret var så fint fick man en ”innekänsla” trots att vi var ute. Superdupermegamysigt 😉
Ja här satt vi och drack vin och åt ost till klockan var närmre 23:30!
Belysningen blev jag som sagt så nöjd med! Det gör verkligen otroligt stor skillnad med ljussättning och skapar den där mysiga känslan.
Ska du mysa till din uteplats är det väldigt effektivt att skaffa lite ljusslingor. Det täcker snabbt lite större ytor och skapar väldigt mysig känsla. Ljusslingan Circus hittar du HÄR. Den är under hela  juli månad 20 % rabatt på.
Den fina taklampan (som jag förresten kommer hänga inne under vintermånaderna) hittar du HÄR.
Ett glas rött igår kväll var så gott här!
Som jag velat köpa solcellslampor! Men det har liksom inte blivit av. Nu hittade jag dem som sagt på Ljustema och är såå nöjd. Står fint här men kan ju placeras precis var som helst. Tänk på att placera solcellen så att den får så mycket solljus som möjligt under dagen för längsta batteritid. Solcellsprodukter fungerar bäst mellan mars och september, då vi har bra med soltimmar. När mörkret faller tänds ljuset automatiskt tack vare den inbyggda ljussensorn. Lampan släcks sedan när det blir ljust eller när batteriet laddats ur.
Du hittar solcellslamporna HÄR.

Så mysigt med taklampa som sagt! Tips till dig som vill rama in uteplatsen!

Här hoppas vi kunna mysa många och långa kvällar framöver! Ljus är A o O i dessa sammanhang och det är vi ju kittade med nu 🙂

KRAM

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Linda 23 juli, 2018 at 14:16

    Så fint, älskar solcellsbelysning. Taklampan var ju verkligen superfin, ska absolut kika på den🌸

    • Reply newhomebynina 13 augusti, 2018 at 16:54

      Så roligt att du tycker det Linda, tack!!

    Leave a Reply