1 Mysbelysning för kvällar i uterummet! | Newhomebynina
Blogg Inredning Tips

Mysbelysning för kvällar i uterummet!

4 maj, 2017

Måste kika in här hos er och visa er min fina lyktor från Duni som ska få lysa upp vår kvällar lite extra! De är inte bara fina utan även så praktiska med sina batteridrivna lampor invändigt! Förutom att jag tänker ha dem tända till årets sommarfest i vårt stora partytält är de perfekta för platser där vi inte hela tiden har ljusen under uppsikt.  Jag tänker då främst på toaletten, sovrum och uteplats/uterum. Här kan du läsa mer om dem och blir du sugen på att köpa dem får du nu 15 % rabatt på hela Dunis sortiment om du anger koden Nina_led i kassan. Rabatten gäller t.o.m. 31 maj!

Lamporna laddar man enkelt i laddningsstationen och sedan styr jag lamporna med hjälp av fjärrkontrollen. Lamporna lyser i upp till 12 timmar.  Hur kul som helst vill jag lova och jag får nästan gömma detta för Astrid och Alicia. De älskar att leka med dem och tända varje lampa i olika färger som på bilden nedan. Astrid tar också gärna med en lampa upp på rummet innan hon ska sova och har som nattlampa

Så variera färg efter humör och tillställning. Du kan även välja om det ska vara ett fast sken eller om du vill ha den verkliga effekten av ett brinnande ljus.

Tänkte också visa er hur de ser ut i kvällsljus, supermysigt blir det i hela uterummet!

Ska brygga lite kaffe, ta en tidning och slänga mig på soffan där i uterummet. Njuter av att ha detta rummet extra under sommarhalvåret.
Glad inredning på er

 

 

 

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Milan 4 maj, 2017 at 19:40

  Nice.
  Du får 5? av 4 möjliga. ??

  • Reply newhomebynina 4 maj, 2017 at 19:56

   Du är för snäll du Milan! Tack! Hoppas du inte störs av allt bankande! 😉

 • Reply Liselotte Hjärthagen 4 maj, 2017 at 20:27

  Åh verkligen mysigt ????

  • Reply newhomebynina 4 maj, 2017 at 20:38

   Tack kära mor <3

  Leave a Reply