Blogg Inredning Vardagen

MYS EFTER SKOLAN

6 oktober, 2017

Hej fina läsare!

Först av allt, tack för all fin respons på föregående inlägg! Blir tokglad när jag ser era kommentarer, mail och glada tillrop överallt ♥

Så var det fredag igen och vi har nyss kommit hem från skolan/jobb/förskola. Härligt med fredag och vi ska ha en sådan där mysig kväll med taco, godis och Idol! Ser verkligen fram emot det ♥
Men först ska jag och Astrid dricka te i väntan på att Fredrik ska komma hem. Hon har börjat tycka om te (och det kommer inte från oss för ingen av mig och F är några direkta tedrickare) och det är faktiskt rätt mysigt. Jag tror hon liksom jag gillar känslan att dricka något varmt och i samband med det krypa upp i soffan, läsa någon bok, se något favoritprogram eller bara prata. Miniloppan Alicia försöker hänga med men det slutar alltid med att jag slänger hennes kopp 🙂
Jag och Astrid beslöt oss för att dricka med guldtant denna fredagseftermiddag 🙂 Vi har ju lite koppar att välja mellan 😉
Kopparna är från Cristina Re design och finns bland annat att hitta här i lilla byns fina blomsterbutik Royal Blommor.
Gud så skönt att jag tömde vaskberget i morse med all disk och satte ner i diskmaskinen! Så trist och komma hem och börja plocka direkt. Jag är morgonpigg och hinner ofta med de bestyren innan resten av familjen ens hunnit vakna 🙂
Astrid vill alltid ha honung i teet. Dock inte alltid hon får det för då skulle hon kunna dricka hur många koppar som helst, det är ju så sött och gott.

Nu ska jag hämta mig en bricka och servera oss i soffan.

Njut av fredagen och helgen fina ni!

KRAM

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply