Blogg Inredning Skönhet & mode

Min väsk- och skooas en trappa upp

29 maj, 2017

Hej på er bloggisar!
Har ägnat den senaste timme åt lite städning i vårt sovrum efter Fredrik tog tjejerna som jag vabbat med idag till affären. Så skönt när man kan göra sådana saker lite för sig själv.
Eftersom vi har allmän oreda på bottenvåningen hade jag ett litet behov av att organisera lite på ovanvåningen. Så vi har ordning någonstans menar jag, jag orkar bara inte ha kaos överallt!
Som ni säkert ganska snabbt ser är jag väsk- och skofantast  Så pass förtjust att jag, som ni vet, lät Fredrik platsbygga ett särskilt skåp för alla mina juveler  Skåpen är från Jysk och som han sedan byggt in med MDF. Scrollar ni ner får ni er även en liten titt i skåpen och jag ska såklart berätta var sakerna kommer ifrån.
Puff från Jotex.
Dammsög alla utrymmen och började om med att ställa väskor och skor i ordning (ja till och med i matchande ordning, tokigt men snyggt) Väskan uppe till vänster är från Lindex, skorna från Heelow och den konjaksfärgade har jag köpt på en utlandssemester med min mamma.
Skorna från Heelow. Den konjaksfärgade Ballyväskan uppe till höger fick jag av pappa när jag tog studenten 2003 när vi var i Barcelona. Så klassisk och snygg påsmodell som jag aldrig tröttnar på. Den lilla mörkblå Malene Birger väskan nere till vänster fick jag av älskade maken förra året. En riktigt fin klassiker den med som jag är väldigt förtjust i.
Malene Birger väskan uppe till vänster unnade jag mig själv i höstas. Använt den så mycket och passar typ till allt trots sin mönstring. Skorna sidan om är från Heelow och leoskorna nere till vänster är från Flattered. Den rödorangea väskan är från Lindex.
Skor återigen från Heelow, tokgillar deras modeller och de kommer alltid med någon nyhet som är svår att motstå. Mikael Kors väskan i Dusty Rose uppe till vänster fick jag även den av älsklingen för två år sedan som jag hittade när vi var på en tripp i Köpenhamn. Vi köpte inget då men sedan skickade han bud med min pappa som köpte hem den åt mig. Allt för att överraska mig Den är en favorit den med! Den lilla grå minns jag tyvärr inte just nu var jag köpt

Önskar er en fin kväll för nu ska jag natta trötta barn som just rusat in här så de är pigga och goa till i morgon!

Glad inredning på er!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply