Inredning

MER TEXTIL TILL UTERUMMET

6 september, 2018

I samarbete med Textilonnet

Gokväll bloggisar!

Alltså jag vill inte tjata ut er med uterumsbilder MEN jag måste ju bara få visa lite nytillskott i form av massa underbar textil! Kuddar, matta och pläd från Textilonnet får pryda detta mysiga rum och vi har nog aldrig haft det mysigare där ute. Har verkligen hittat rätt hur jag ska möblera här nu. Storleken på rummet är ju inte så stor så det gäller som sagt att inte ha för stora eller för mycket möbler. Nu är här perfekt för att bara hänga och mysa!

Trodde väl aldrig att jag skulle välja att köpa hem en filt med gult i! Liksom jag aldrig trodde att jag skulle köpa gula kuddar (från Ikea). Men det gör sig så fint här ute till tegelväggen. Varmt möter varmt liksom. Har också länge varit sugen på kuddarna och mattan från Textilonnet så när jag såg filten där också så var det klart, det ville jag ha här i mys- och inspirationsrummet.
Filten hittar du HÄR (länk).
Vitt kudde med svarta ränder HÄR (länk)
Matta på matta! Why not?! Känns supermysigt och ombonat! Den fina vita mattan hittar du HÄR (länk).
Min oas!
Bjuder på några dagsljusbilder också så ni får se helt rätt nyanser 🙂
Nej nu ska jag ta och dricka en god kopp kaffe med maken. Är så glad att jag äntligen känner mig frisk. Halleluja! Smakar ju till och med vad maten smakar nu. Underbart 🙂

Glad inredning på er!

KRAM

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply