MATHEM

13 maj, 2018

[Inlägg i samarbete med Mathem]

Gokväll bloggisar!

Nu ska jag slänga in ytterligare ett supererbjudande i samarbete med Mathem. Provade ni förra gången bloggisar när jag tipsade?

Om inte gör det nu!! Det är ju galet smidigt och så himla skönt att få maten enda in i hallen. Att spara tiden till att vara med familjen, någon aktivitet, fika med en vän eller vad vet jag men att slippa handla i mataffären vet jag är skönt att överlåta till någon annan 🙂
Det blir inte dyrare för oss i varje fall. Det är så lätt i den stressiga vardagen att det slinker ner ”onödiga” saker i varukorgen när man handlar med barnen eller när man är hungrig. Småsaker blir snabbt pengar!
För oss passar det perfekt att i lugn och ro, på kvällen när barnen lagt sig, sätta sig vid datorn och handla veckans mat. Det tänker jag göra ikväll igen inför veckan 🙂

Nu har jag även ett härligt erbjudande igen och denna gången gäller det för ALLA kunder, nya som gamla!
Ange koden NINA100 i kassan så får du 100 kr rabatt vid köp över 700 kr! Klicka HÄR så kommer du direkt till Mathem.se
Mathems sortiment är brett och vi hittar i princip allt vi behöver!
Frukt är något som går åt i mängder hos oss så vi beställer en hel kasse på 7 kg (finns mindre fruktkassar också). Det låter kanske mycket men det går snabbt åt eftersom Astrid har med sig två frukter varje dag till skolan plus all annan frukt både vi och barnen äter på em/kvällar. Kika HÄR om du vill spana in fruktkassarna.
Massa godsaker!

Ni minns kanske från förra inlägget att jag beställde mat till två recept? De blev en succé här hos oss och ni hittar recepten nedan under respektive bild!
Rödbetssallad med getost och fikon. Fräscht och en perfekt sommarsallad. Recept finns HÄR.
Till salladen grillade vi kycklingfilé. Fantastiskt gott och enkelt!
Yakitori med gurknudlar med ris. Perfekt för hela familjen och receptet finns HÄR.

Hoppas ni vågar prova detta smidiga sätt att handla på. Har du väl börjat vill du inte sluta, det är som sagt så smidigt och kul faktiskt.

KRAM

1 Comment

  • Reply En nöjd mathemskund 14 maj, 2018 at 08:48

    Man skulle försöka räkna ut hur mycket tid man lägger på besök i mataffären jämfört med hur lång tid det tar att klicka hem en leverans. Bara den tidsbesparingen är värd en del kronor.
    Handlar man dessutom ungefär samma mat varje gång så kan man spara sina inköpslistor eller ha en stående leverans. Då sparar man lätt 95 % av den tid man lägger på att gå i affären!!

  • Leave a Reply