Blogg Inredning Tips

Mässingsputs + sista chansen med 25 % rabatt…

4 april, 2017

..hos Ellos!  Vill bara kika in och påminna er om denna himla fördelaktiga rabatten för idag går tiden ut! Gäller ju varumärken och möbler så utbudet är brett 

Sedan fick jag en del frågor i helgen när jag la ut en bild på Instagram om mässingsputs. Jag putsade ju min rosettkrok (från Svenskt tenn för den som undrar) som by the way inte kommit upp än! Fredrik hade köpt fina mässingsskruvar för att skruva upp den med och när han skruvar in en av dem så bryts hela hatten av och kvar sitter bara den långa delen. Tror ni han blev irriterad när han sedan fick dra ut plugg (expanderplugg som sitter som berget) och allt och två stora hål blev kvar som är värdelösa?! Jodå, den typen av händelser är ingen favorit hos Fredrik (gillar väl iof igen) och tre dagars spacklingsjobb + måla-i-färg jobb har börjat och vi ska se om vi kanske kan få upp den i morgon kväll
Men hur som helst, tillbaka till putsen. Jag använder mig av Häxans metallputs som finns att köpa i de flesta matbutiker skulle jag tro.

Jag tar ganska rikligt på en trasa och smörjer på. Gnuggar runt ordentligt tills allt puts är borta.


Så var den klar. Lite pilligt att putsa föremål med mycket skåror och andra veck men sitter det för mycket kvar i skrymslen brukar jag tvätta av under rinnande vatten. Tror min farmor gjorde så och det blev ju alltid skinande blankt när hon var i farten!

Önskar er en fin tisdag – här i söder skiner solen!!

KRAM

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply