Blogg Inredning

MARS- MÅNADENS LISTA

6 mars, 2018

[ Inlägget innehåller adlinks ]

God morgon!

Sitter nyvaken, ja nästan yrvaken vid datorn denna morgon. Har sovit två dåliga nätter nu, dvs i princip ingen sömn alls. Jag jobbade väldigt länge igår följt av träningspass för bästa Nettan som var lite extra kul då jag fick med mig pappa. Väl hemma igen  kändes det som jag varvade ner bra i soffan en stund men när jag väl skulle lägga mig gick det bara inte 🙁 Piiii för sömnbrist!

Men nu kommer månades lista i varje fall och vi har ju gått in i mars vilket känns lovely! Lite mer vår i luften och betydligt längre dagar när det redan är så mycket ljusare! Ja de är saker som åtminstone jag gläds åt 🙂

Färg
Mer och mer börjar jag haka på trenden med att blanda grått och beige! Alltså färgen greige. Jag vill absolut inte ta bort mitt gråa hemma men jag vill däremot möta upp det med lite varma greiga toner samt inslag av puderrosa! Tänker främst att det ska ske genom kuddar, ljus, porslin, dukar och servetter. Men för att ni ska förstå färgskalan så se den ursnygga bilden nedan!
Bild: malgodt.dk

Plagg
Såhär inför våren blir jag alltid sugen på att fräscha upp garderoben och ett par nya jeans och kanske även en jeansskjorta till vore superfräscht! Jeansen hittar du HÄR.
Bild: Ellos.se

Projekt
Månadens projekt, eller ja hela sommarens projekt, är att vi ska bygga ett nytt förråd med Carport! Inte så litet bygge då förrådet ska bli dubbelt så stort som det vi har plus Carporten därtill. Om två veckor gjuter Fredrik och hans pappa plattan och sen är det dags för rivning av det befintliga förrådet som finns där idag men som ska bli dubbel så stort.  Är detta ett projekt ni är intresserade av att följa här på bloggen? Låt mig veta bloggisar 🙂
Denna bilden har vi haft som inspirationsbild för bygget. Förråd och Carport kommer alltså vara i rent trä och huset/förrådet ska byggas utan utsprång. Sadeltak (och tak utan utsprång) ska vi ha för att matcha vårt boningshus som har just det utseendet.

 

Inredningsdetalj
Eftersom påsken står för dörren blir månadens inredningsdetalj de söta kaninerna från DBKD. Jag tycker det är himla kul att addera något nytt pynt varje år och dessa små sötnosarna kommer helt klart pigga upp påsken hemma hos oss 😉
Bild: DBKD

Ha en supertisdag!

KRAM

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Han som ska bygga! 6 mars, 2018 at 08:44

  Jag vill gärna följa det. Oerhört spännande!!!

  • Reply Liselotte Hjärthagen 6 mars, 2018 at 17:58

   ?

 • Reply newhomebynina 6 mars, 2018 at 09:20

  Hahaha! Visst är det 😉

 • Reply Sanna 6 mars, 2018 at 13:02

  Ja, jag vill följa ert byggprojekt. Ni är så otroligt företagsamma och snabba med era projekt, och allt ni gör blir så fint!
  Tack för en inspirerande blogg, gillar din stil väldigt mycket 🙂

  • Reply newhomebynina 7 mars, 2018 at 05:30

   Så roligt Sanna! Tack så mycket för din fina kommentar!! 🙂

  Leave a Reply