Blogg Inredning Skönhet & mode Tips Vardagen

MÅNADENS LISTA – FEBRUARI

1 februari, 2018

Hej fina läsare!

Har fått frågor lite då och då av er läsare om jag inte kan skriva en ”månadens lista” och nu har jag äntligen blivit klar att göra det! Nu lämnar vi ett grått och blött januari bakom oss och blickar in i februari, inte för att det är mycket ljusare men ändå 😉 Fast bara de senaste 3 dagarna har jag märkt skillnad på morgonen när jag lämnat barnen. Himlen blir ljusare och ljusare, så härligt!
Men såhär ser min lista ut för månaden 🙂 Ämnena jag valt är jag inte säker på är de rätta och kanske bytas ut månad för månad men såhär ser de i varje fall ut nu för februari!

Färg
Grönt har länge varit på tapeten hos mig nu men nu adderar jag till ännu en färg! Nämligen svart!
I förra veckan rotade jag fram en gammal svart lampa och jag kände plötsligt hur rätt den färgen kändes för mig just nu. Himla märkligt hur det bara kan kicka in ett behov efter en viss färg. Lampan på bilden är ju bara så snygg också!!

Citat
Tänk inte så mycket – bara gör det!
Varför skjuta på saker och tänka att ”jag tar det sen”. Nä, bara bestäm dig och gör det, vad det än gäller!

Plagg
Har länge gått och tänkt på att jag skulle tycka det var så snyggt med en lång kappa! Så klassiskt och man ser alltid klädd ut. Får se vad jag kan springa på.

Projekt
Jag säger bara: Nytt golv är månadens största projekt! Har tidigare nämnt för er att vi ska byta golv i vardagsrummet och det kommer bli samma som i köket och därmed en enhetlig känsla. Wihoo! Kommer kännas som ett nytt hus!! Golvet vi ska lägga heter Nouveau Snow och är från Kährs. Det är ett ganska dyrt golv men är det något jag tycker man ska lägga lite mer pengar på så är det bland annat ett kvalitativt, fint golv. Det gör SÅ stor skillnad för hela känslan. Vi har sparat många månader extra för att kunna lägga in detta golvet men det är det så värt! Just nu väntar vi på leverans av det, så kul!

Inredningsdetalj
Jag tycker det är lite kul med saker som skiljer sig lite och väcker lite uppmärksamhet. Det bjuder in till samtal ibland de som kommer hem till oss och favoriterna just nu är mitt Little Joseph och ”rumpvasen” från Jonathan Adler 🙂

Tryck gärna på gilla-knappen om ni gillar denna typen av inlägg så jag vet 🙂

Glad inredning på er!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply