Blogg Renovering

Man skulle kunna tro…

18 maj, 2017

…att det bara är mannen i huset som står bakom själva rivandet, grovjobbet alltså…men inte hos oss
Jag skulle nästa säga att jag och Fredde står för 50 % var av det jobbet. Jag känner att det passar mig perfekt då jag inte är så bra på det verkliga finsnickeriet, ni vet när vi kommer till att sätta skåpen på plats i perfekt lod eller när passbitarna ska sågas till och passa precis på millimetern. Det är då jag backar ett steg och ”håller ställningarna” i resten av huset

Igår kväll knackade jag bort nästan 50 % av köksgolvet och i sann ”Bågesjöanda” (min pappas efternamn och mitt flicknamn) byttes det inte om till några snickarkläder inte. Jag är för ivrig för det och har helt enkelt inte tid att gå och byta om, precis som min kära pappa. När vi var små klippte han nästan alltid gräset i kostymbyxorna efter jobbet  Man är som man är men ikväll ska jag försöka att inte ha en sidenblus på mig utan ska köra på ett bomullslinne istället  Ett par snickarbyxor med sköna kuddar för knäna skulle också vara skönt att ha för ni ser min arbetsställning, ser både kul ut och är väldigt obekväm efter några timmar!
Tyvärr ville inte fixen alls följa med plattan upp så det blir till att hyra en ordentlig slipmaskin!
Såhär ser det alltså ut nu på morgonkvisten. Fredrik fick skruva ner gipsen helt från väggen då den gick sönder när vi försökte hacka bort kaklet. Men lika bra det tänkte vi för nu blir det lättare för elektrikern och vi sätter upp hela snygga gipsskivor när han är klar!
Fortsättning följer….

KRAM

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply